Proběhl nám další víkend s kachnou , takže jsme zas o kousek blíž k titulu mistra ČR ve třídě PDR

.
V pátek jsme slepili a zajistili vrutama kromě dna celou obšívku lodě a dvě žebra / přepážky .Trvalo nám to cca 2 h , z toho nejvíc času sebralo srovnání stolu na slepení aby jsme neměli kachnu do vrtule . Pak jsme nastávající loďku přehodili plachtou a zatopili jsme jí přímotopem , aby jsme ráno mohli pokračovat .
V sobotu jsme měli naplánovaný jen jediný úkol a to osazení a přilepení dna . Dopadlo to přesně jak jsem čekal , docela jsme se trefili a máme nové pěkné skvrny od epoxi na oblečení

. Trvalo nám to nakonec 4 h , musely jsme si připravit pomocné spojovací plechové pásky které jsme použili místo drátů na připevnění dna k bokům . Přišlo mě to daleko pohodlnější nežli sešívání drátem . Tentokrát jsem opravdu radostně rozdělil úkoly a moc se mě líbilo že jsem nemusel pod loď poladit špachtlí vytlačený epoxid

.
V neděli už jsme jen odřízli přesahující část dna u přídě a dobrousili na čisto od vyteklého epoxidu , nakonec jsme to dobrousily rašplí , protože smirek v brusce byl po chvilce totálně zalepenej (cca 2h).