Zdravím,
jakou překližku použít na vstupní dvířka do lodi? Svislý zásuvný díl. Aby to pěkně vypadlo a něco vydrželo.
Dá se koupit v běžném hobby obchodě nebo ji musím objednat?
Díky
Překližka na dveře do salónu
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- Pavel-Sulc
- zkušený harcovník

- Reputace: 235
- Kontaktovat uživatele:
Re: Překližka na dveře do salónu
Místo překližky udělej luknu třeba z kouřovýho Makrolonu nebo Palykarbonátu.. není vidět dovnitř ale je vidět ven. Je to fajn, máš jiný prostor když jsi v lodi
- packa
- zkušený harcovník

- Reputace: 12
na podzim jsme dostali z OBI odrezky 9mm vodovzdorne borovicove preklizky-na pohled docela dobra kvalita
děti o dílnách z toho vyrobili krmítko-je bez povrchove upravy a po zime je nehnute takže.........
v hobby obchodu se material koupit dá
děti o dílnách z toho vyrobili krmítko-je bez povrchove upravy a po zime je nehnute takže.........
v hobby obchodu se material koupit dá

Souhlasím s Pavlem.
Ty průhledné materiály se u vstupních "dveří" charterových lodí často používají. Je to funkční a vzhledově hezké.
Ty průhledné materiály se u vstupních "dveří" charterových lodí často používají. Je to funkční a vzhledově hezké.
Kde se dá polykarbonát sehnat? Většina prodejců nabízí celé tabule.
- MaM32
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 24
Já to kupuji v Polsku i v rozměrech 50/100cm...možná,že v Čechách to budou mít taky v hobby marketech. v menším rozměru.
To si takhle do příkazového řádku na píšeš "polykarbonát přířez" a vono ti něco vyjede.
TŘEBA. Neříkám že to musí být konečné řešení, jenom ukazuji způsob hledání, možnou cestu...
TŘEBA. Neříkám že to musí být konečné řešení, jenom ukazuji způsob hledání, možnou cestu...
- AliceKarch
- návštěvník fóra

- Reputace: 4
My jsme si nechali nařezat na míru vstupní dvířka a na přední luknu z Makrolonu , FIRMA , poslala jsem výkres s přesnými rozměry a oni to vyřezali a začistili, 5mm tloušťka MAKROLON MONO 2UV - PLNÝ POLYKARBONÁT S OBOUSTRANNÝM UV FILTREM .
Cena byla kolem 1000,-Kč . Toť naše osobní zkušenost.
Cena byla kolem 1000,-Kč . Toť naše osobní zkušenost.
- Zdenda12345
- zkušený harcovník

- Reputace: 73
Já jsem před léty kupoval tady: http://www.desky-plexisklo.cz/
Byla to jediná firma, kde prodali část tabule a hlavně za rozumnou cenu. Takový ty přířezy apod. mi tehdy většinou vycházely skoro jako celá tabule.
Jak je to teď nevim. Kamarád mi to nařezal v jeho firmě na CNC zadarmo. Teď za nim půjdu znova. Z posledních dvou původních oken mi jedno přes zimu prasklo.
Byla to jediná firma, kde prodali část tabule a hlavně za rozumnou cenu. Takový ty přířezy apod. mi tehdy většinou vycházely skoro jako celá tabule.
Jak je to teď nevim. Kamarád mi to nařezal v jeho firmě na CNC zadarmo. Teď za nim půjdu znova. Z posledních dvou původních oken mi jedno přes zimu prasklo.
Tady taky uriznou kolik potrebujes.
http://www.plexiplus.cz/index.htm
http://www.plexiplus.cz/index.htm