Teleflex pro řízení

Věčné téma - opravy lodí všeho druhy a všemi dostupnými prostředky. Materiály, postupy. Dobré rady atd.

Moderátoři: vilma, Pepa, david

mirus
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 0

Teleflex pro řízení

Příspěvekod mirus » ned bře 25, 2012 7:49 pm

Mám dotaz na zkušené.Dají se nějakým způsobem promazat lanovody řízení bez demontáže .Přesto,že si myslím ,že podzimní údržbu nijak nevodrbávám, stalo se mně při včerejší přípravě na vodu že nepohnu kolečkem řízení.Při podrobnějším ohledání zjištěno,že je zatuhlé koncové vodítko Teleflexu,do kterého je napojeno kloubové rameno od motoru.Neví někdo jestli mají být maznice od kloubů trimu propojeny s vodítky řízení, které vedou středem těchto kloubů,?Při mazání kloubů leze vazelina pouze okolo kloubů,ale na vodítko ji nemůžu dostat.Nakonec jsem vodítko s použitím hrubší síly rozhýbal,částečně rozebral(povolil)a ručně "napatlal" co to šlo a složil.Řízení je už OK ,ale vrtá mně hlavou jak to příště mazat bez složitého rozebírání.Maznice kloubů jsem měl ven a drátem jsem vše kam to šlo projel,ale lisem jsem vazelinu na vodítka řízení nedostal.
Beda
radioamatér
radioamatér
Reputace: 12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Beda » pon bře 26, 2012 10:24 am

Asi je to sem poslane omylem. Prosim moderatory aby se to presouplo jinam.
mirus
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 0

Příspěvekod mirus » pon bře 26, 2012 10:36 am

Omlouvám se-nevím jak jsem to dostal do této rubriky a ještě horší je ,že ani nevím jak to zrušit nebo přesunout,PC mě nějak neposlouchá.

Zpět na