Vážení,
kteří jste kdysi vlastnili, anebo dokonce stavěli Atola - na kolika kladkách visí káča Atola ?
Když jsem ho přebíral, prodejci ulétlo zdvihací lanko od kýlu.
Při vytahování jeřábem jsem ho sice dostal pomocí drátu na kladku na palubě, ovšem ta káča se zvihá neúnosně obtížně.
Vlastně nejde zdvihnout vůbec, a do zasunuté polohy se dostane až při najíždění na vozík.
Mám k lodi plány, ale fakt z nich nejsem moudrý....
Pomůže někdo radou ?
Dotaz - zavěšení káči u Atolu
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- bobes
- aktívní jachtař

- Reputace: 6
Ahoj. Ještě jednou se omlouvám, že jsme museli z Orlíka prchnout tak rychle, ale voda nám byla v patách. Dorazili jsme na Slapy do maríny v pátek k večeru a vzhledem k průtoku vody bylo v té samé době zastaveno proplavování komorami. Stihli jsme to za 5 minut 12.
Kouknu na Atola u nás v maríně a nafotím ti to.
Kouknu na Atola u nás v maríně a nafotím ti to.
- halladin
- vytrvalý návštěvník
- Reputace: 2
To asi nenafotíš, bobeši, ttu horní kladku , viditelnou z paluby mám. Domnívám se , že někde bude schované ještě jedno kolečko - kladka, přes kterou mělo jít lanko ještě před tou kladkou na palubě.
Ale mohl bys nafotit tu svou úpravu Hondy, a poslat mi ji mailem ( halladin na seznamu)
A ještě líp, kdybys to zveřejnil tady - zdá se mi to skěle vymyšlené i udělané u určitě by to zajímalo i někoho jiného.
Ale mohl bys nafotit tu svou úpravu Hondy, a poslat mi ji mailem ( halladin na seznamu)
A ještě líp, kdybys to zveřejnil tady - zdá se mi to skěle vymyšlené i udělané u určitě by to zajímalo i někoho jiného.