Ma predstava byla, ze budu sledovat inzeraty a nekdy v rijnu ci listopadu odcestuji do Holanska, koupit od mistnich duchodcu nejakou tu jejich ocelovou prdlavku, co je zarizena na bydleni a udajne je jich je tam tou dobou jak naseto.
Minuly tyden jsem zasel do mistni osvezovny a s prekvapenim a potesenim zjistil, ze se tam po dobu me 20-ti lete nepritomnosti vubec nic nezmenilo!Pouze se vymenila generace, jinak vse pri starem. Alespon neco tady zustalo stejne.... a jak uz to tak v hospode byva, slovo dalo slovo a stal jsem se hrdym majitelem v nazvu zminene krasky z kopriv.
Z pocatku jsem se branil, sec mi sily stacily, argumentoval jsem a namital...a ze je to male, a laminatove a stare a moc prace a neni to na bydleni....proste to, co vubec nechci, ani o to nestojim... nic naplat, dotahli me k zaplachtovanemu na voziku stojicimu a v koprivach zarostlemu cemu-si.... odplachtovali to.... a ja si rekl, ze by se z toho dalo neco udelat.... pri blizsim ohledani jsem zjistil, ze to neni tak strasne, jak se na prvni pohled zdalo...proste jsem se asi zamiloval....