Oprava Lodě (plachetnice)
Moderátoři: Pepa, david, vilma
Oprava Lodě (plachetnice)
Ahoj, vlastním plachetnici, která se bohužel hodně dlouho neudržovala. Včera jsem se na ní šel podívat a chtěl jí začít opravovat, jenže jsem našel všude díry, a předek zlomený. Mohli byste mi prosím poradit jak to opravit? Případně kam s lodí na opravu? Lod je dlohá 5m a šířka 2m.
PS: v příloze jsem poslal obrázek lodě, ale nevím zda je vidět, případně fota můžu poslat.
Děkuju moc
PS: v příloze jsem poslal obrázek lodě, ale nevím zda je vidět, případně fota můžu poslat.
Děkuju moc
- Viky_CZ
- zkušený harcovník
- Reputace: 30
- Kontaktovat uživatele:
Mam ten dojem ze nejlepsi by bylo to zvenku olaminovat silnejsi vrstvou a kdyby nahodou puvodni drevo odeslo (jakoze odejde a to brzo), tak zbyde skorepina ktera se da zase dopracovat na lod, tentokrat laminatovou.
Nekdo mi rikal ze polyester na drevu moc nedrzi, tak mozna to udelat prave proto z polyesteru.
Edit: ja furt koukam na tu fotku... jste si jisty ze takhle vypada plachetnice? Dyt je to nejak bez kylu.... To se hodi spis na veslovani, ne?
Nekdo mi rikal ze polyester na drevu moc nedrzi, tak mozna to udelat prave proto z polyesteru.

Edit: ja furt koukam na tu fotku... jste si jisty ze takhle vypada plachetnice? Dyt je to nejak bez kylu.... To se hodi spis na veslovani, ne?
- geronimo
- zkušený harcovník
- Reputace: 106
- Kontaktovat uživatele:
Co třeba tohle:
Prodám kompletní plachetnici Pirát , délka 5 m, šířka 1, 60, hmotnost 180 kg, velmi zachovalý stav, udržovaná, nové podlážky, 2xplachty, krycí plachta, manipulační vozík...
Cena 21500, -
Benešov u Prahy
Cena: 21500 Kč
Benešov
Telefon: 776317721
pokud je ještě volný, můžeš už třeba v sobotu plout
pokud se pustíš do opravy, už se letos nesnezeš
Prodám kompletní plachetnici Pirát , délka 5 m, šířka 1, 60, hmotnost 180 kg, velmi zachovalý stav, udržovaná, nové podlážky, 2xplachty, krycí plachta, manipulační vozík...
Cena 21500, -
Benešov u Prahy
Cena: 21500 Kč
Benešov
Telefon: 776317721
pokud je ještě volný, můžeš už třeba v sobotu plout

pokud se pustíš do opravy, už se letos nesnezeš

- Felix
- zkušený harcovník
- Reputace: 148
- Kontaktovat uživatele:
Maradonak píše:... nějaký menší plán co a jak udělat? Jak a čím to spojit...? Co nakoupit?
Jediný plán, který mohu za sebe zodpovědně doporučit, zní spojit kremaci trupu s grilováním a nakoupit něco třeba na německém eBay. Za cenu materiálu na restauraci té nebožačky z obrázku se dá pořídit plavbyschopný trup a nejspíš zbyde i na dopravu.