CESTA OKOLO FRANCIE
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
- RACEK
- zkušený harcovník
- Reputace: 100
Ahoj lidi, tak tu knihu jsem díky Surcoufovi viděl. Je pěkná, kromě severní, atlantické a střdomořské části Francie, je tam i část plavby po kanálech a Ženevském jezeře. Rád by jsem měl vlastní výtisk, protože je tam inspirací víc než na sezonu. Autoři, redaktoři voiles to taky jeli tři a půl roku.
Pro toho kdo by ji také opravdu chtěl, je nejlepší společné objednání jak psal StepanK
Knizku maji na amazon.fr (28.02 EUR). Postovne do CR 13.5, za 4ks pak 18EUR, tj 4.5eur na kus.
Cena 4,5 eur za poštovné mě přijde přijatelná. Budou ale čtyři zájemci?
Ahoj RACEK
Pro toho kdo by ji také opravdu chtěl, je nejlepší společné objednání jak psal StepanK
Knizku maji na amazon.fr (28.02 EUR). Postovne do CR 13.5, za 4ks pak 18EUR, tj 4.5eur na kus.
Cena 4,5 eur za poštovné mě přijde přijatelná. Budou ale čtyři zájemci?
Ahoj RACEK
- Surcouf
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 2
Anty si již jednu objednal a přinesl mi peníze. Budu tedy u dcery urgovat sehnání dalších výtisků a buď to přiveze osobně na Vánoce, nebo mi to pošle po někom autobusem do Prahy. Pokud se chcete někdo přidat k Antymu, tak mne kontaktujte přímo a domluvíme se. Je to samozřejmě ve francouzštině a už jsem slíbil Antymu, že podle potřeby budu překládat.
Jacques
Jacques
- jakubolomouc
- nováček na fóru
- Reputace: 0
- Fum
- návštěvník fóra
- Reputace: 7
Ahoj jakubolomouc, zkus si to vlákno přečíst ještě jednou a hlavně to, co napsal Libor a třeba přijdeš na to, že tvůj dotaz je úplně mimo. Tím Tě nechci jako nováčka na foru poučovat, jenom mi to přišlo, že jsi nepochopil, co tam Libor napsal a oslovení Pane Libore sem už dle mého názoru vůbec nepatří......
Ahoj Surcoufe, dík za avízo na knihu. Pošli mi - prosím - zprávu (soukromou nebo veřejnou , zašpuntovanou ve flašce nebo majlem na elektromagnetických vlnách) o ceně a asi nejlépe i číslo účtu??? Na pivsona nikam ve všední den nemohu, i když bych rád poseděl a pokecal. Kdyby se ti chtělo do dobírky, přičti si samozřejmě veškeré další vynaložené zlaťáky. Pokud ne, nech knihu zatím u sebe a dohodneme se jinak. Náklady ti ale zaplatím hned. Díky. P.