Rybolov v Grecku
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- avalon
- aktívní jachtař

- Reputace: 10
Rybolov v Grecku
Prosim ak mate niekto skusenosti s podmienkami rybolovu v grecku, tesim sa na vase prispevky.
-
bosmen
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
tak nevím přesně co tě zajímá jestli technika nebo povolení. jezdím do řecka asi 8 let a povolení jsem žádné nikdy nepotřeboval a zatím jsem byl vždy ujišťován, že ani není třeba. faktem je ,že se nedivím, protože jsem ještě neviděl, že by někdo nějakou rybu chytil.každý rybář přinese k vodě 10kg krmení a domů si odnese 5 šulic ,které by u nás nikdo nedal ani drůbeži. pokud jde o chytání na moři tak to je úplná katastrofa. všechny možné způsoby dopadly stejně-NIC. já osobně vozím harpunu a lovím chobotnice což byl zatím jediný způsob jak si pochutnat při večerním pikniku. prostě je to příjemná zábava, ale čerstvou rybu je nejlepší si zakoupit od místních rybářů i když ceny začínají tak od 10e za kg. tak ti přeji hodně štěstí.
bosmen
bosmen
Re: Rybolov v Grecku
Ahoj rybolov v grécku je bez papierov. Ale ťažko sa tam chytajú ryby. Ja som napríklad chutil ale maličké napr. platis Radim chtajte na slimákov a ešte chtajte z vody.