Možná je základní problém v tom, že se každej bavíte o jiné kategorii lodi.
Jestli jsem to pochopil správně, tak je to desetimetrovej motorák versus 200m dlouhá kontejnerová vobluda, nebo tak nějak

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
kapitan_cono píše:no comment. nejde dikutovat s někým kdo dělá ve věcech guláš. dávám tu k dispozici fakta a je to jak házet perly sviním. nevím proč neustále vytahuješ námořní akademii - máš komplex??
Strycek_Bidlo píše:Chlapci neperte se! To jste družstevníci![]()
Možná je základní problém v tom, že se každej bavíte o jiné kategorii lodi.
Jestli jsem to pochopil správně, tak je to desetimetrovej motorák versus 200m dlouhá kontejnerová vobluda, nebo tak nějak
kapitan_cono píše:pánové: hlavně davide, . Bylo my jasně napsáno. že loď točí na 0,45 NM průměr v čase kolem 1,5 minuty. Fakt nevím co lze na tomto vyvrátit. ZDAREC
janekz píše:Díky za zajímavé info. S napětím sleduji diskusi o lodích, které velmi pravděpodobně nikdy nebudu řídit. Přesto jde o pohled velmi poučný. Prosím kapitána cono o další zajímavosti.
Vadí mi útočný tón některých příspěvků (většinou od davida). Nedokážu posoudit, kdo má větší pravdu, ale debata může být věcná či věčná. Přimlouvám se za tu věcnou: informace - nezdá se mi, uvedu svůj názor a čekám na odpověď. Poznámky "jsi mimo mísu" apod. debatě nepomůžou.
Ahoj Janek
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host