chci se zeptat, jak je to ještě letos s plavbou v našich vodách? Ještě se plavíte, nebo už zavíráte?
Jde mi totiž o to, jestli by se našel nějaký dobrodinec, který by za úplatu věnoval 2-3 lidem jeden den a ukázal nám nějaké základy jachtění. Docela rádi bysme se ještě letos alespoň svezli a osahali si to a měli se na co těšit na jaro
.
Ještě jen tak mimochodem, malé zamyšlení - firma SPORT - ELI nabízí půjčení Štíra, na kterého není potřeba průkaz VMP. Na jejich stránkách je to popsáno skoro tak, že člověk nemusí mít žádnou praxi, oni mu ho půjčí a on se s tím pere rovnou naostro. Trochu bych z toho měl strach. Jak to je? Dá se Štír ovládat po pouhém nastudování nějaké teorie? Asi ne, což? Jejich stránky k tomu ale svádí..
PS: Hledal jsem kategorii, kam to umístím, snad jsem zvolil správně. Pokud ne, vezměte mě klackem po hlavě
a přesuňte to prosím.

. Zbylo by potom na plavbu opravdu málo času. Ještě se zeptám, do kdy je možné se domluvit (do kdy letos plánuješ plouti), kdyby nám náhodou něco vypadlo a měli jsme víc času..?

.Jinak jsme jí měli vzorně připravenou (dokonce i vařič a nádobí).Z půjčovny jsem měl dobrej pocit ochotný jednání ikdyž jsme to nemohly najít,a po třetím telefonátu bych si dal facku i sám (jenže odbočit za červeným autem když jsou po cestě 3 není tak prostý).Já mám okruhovku a předtím jsem jezdil windsurf takže vím trochu co a jak.Ale nebál bych se toho Eliášovi ochotně poradí co a jak.Pokud by foukalo moc tak refovat dřív než pozdějc ke břehu se vždycky nějak doqrdláš.Hodně štěstí

. Původní plán byl začít na jaře kurzem v HR, ale přehodnotil jsem situaci a začal se příliš těšit na plavbu, abych se teď aspoň nepokusil začít