Konstrukce, ustrojení ovládání FB
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Konstrukce, ustrojení ovládání FB
Ahoj všem, obracím se na někoho, kdo by se mi pokusil přiblížit loď FB slovem event. náčrtem. Pořídil jsem loď od člověka, který mi neuměl vysvětlit skoro nic. Pustil jsem se do opravy a nyní stojím před problémem spleti ovládacích lan a kladek, kterých je nějak víc než jsem schopen pochopit. Na mé dotazy po nějaké literatuře jsem nedostal kloudné odpovědi. A tak jsem si našel jarní závody na OSTUDĚ a podle fotek se snažím pochopit jak se loď ovládá a jak je ustrojena. Ale stále to nestačí. Vděčím za každou informaci ..dík Karel
Všem třem, ktří se vyjádřili k mému dotazu děkuji,knížku jsem si půjčil, Jerix mi SZ pár rad dal a nejvíce dobrý člověk Geronimo, který mi zcela zadarmo poslal plány s přiloženými výstřižky a zahr. materiály týkající se FB. Jsem schopen osadit loď základním ovládáním a správně ustrojit. Děkuji ještě jednou, i za to, že se někdo chtěl zabývat a pomoci v problému, který už upadá do zapomenutí. Soudím tak z diskuzí, které si zde čtu a vše už je někde jinde.ů Obyč lodě bez kajut již netáhnou...i přes to "navigare necese est"
Karel
Karel
pošli mi ji na: jirikozak@email.cz