Óda na kapitány s kreditní kartou
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- klubko
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Óda na kapitány s kreditní kartou
Krásné video, jak to vypadá, když posádka nemá tušení, co vlastně dělá...
- sklenar_jakub
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
RE
Kolik asi ta loĎ měřila odhadem ... 12m ? nebo více ...
- PerlaNegra
- návštěvník fóra
- Reputace: 2
vozenie
FerenCS píše:mysacek píše:..mne zaujala ta prdelka v tyrkysovejch plavkach ...
Mysacek
![]()
![]()
![]()
Ale ináè ma udivuje ako ka¾dý tu na fóre sa "vozí" na posádke lodi bez toho aby bli¾¹ie vedel, èo sa tam udialo a bez toho aby boli oboznámený s vyjadrením druhej strany... Len tak dalej, raz sa no¾no pobavíme na vás...
mozno sa vozia preto lebo si precitali co je napisane pod videom...
- Pavel63
- aktívní jachtař
- Reputace: 44
No, nechci taky nikoho soudit, když neznám podrobnosti, ty 4 % bych taky neřešil (pár jich znám a některých si i velice vážím, protože jinak jsou to normální lidi), ale pokud jim např. odešla baterie nebo motor a nemohli vypustit kotvu (ručně u tak velké lodi to asi buď nejde, nebo to trvá dlouho), mohl je někdo podržet za motorákem (nafukovacích tam bylo dost), vyvézt náhradní kotvu a pak řešit další záležitosti. Protože nerozumím tak anglicky, abych pochopil, co měli za problém, nechci soudit. Ale aspoň tu náhradní kotvu (pak je kdesi vidět, že od přídě jde ještě vedle řetězu i provaz) mohloi řešit jako první. Mně ale unikalo např. to, že na kotviště byli s plnými plachtami a snad neovaldatelnou lodí - proč je včas nestáhli? Nevím. Budu to muset zkouknout se synem, ten mi přeloží jejich rozhovor.
Jinak soudím, že obě mladé dámy na člunu nebyly špatné ... Sázím na to, že žena na jachtařské fórum nechodí ...
Pavel.
Jinak soudím, že obě mladé dámy na člunu nebyly špatné ... Sázím na to, že žena na jachtařské fórum nechodí ...
Pavel.