Ahoj,
nemáte někdo informaci o otvírací době kapitanátů, respektive kdy mají ordinační hodiny vyhrazené pro zkoušky, ve střední Dalmáci? Budeme se pohybovat mezi Zadarem a Trogirem.
Kamarád si chce v rámci plavby příští týden udělat chorvatské B a Google nechce prozradit kdy se konají zkoušky.
Díky
Otvírací doba kapitanátů pro zkoušku B
Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa
Re: Otvírací doba kapitanátů pro zkoušku B
Sibenik: úterý do 11:00 se přihlásit, v 15:00 začínají zkoušet.
- Jaarek
- návštěvník fóra
- Reputace: 14
Ahoj,
nemáte někdo aktuální údaje o Šibeniku pro chorvatský průkaz? Možná to od Covidu změnili?
Budu s lodí od 18.6. v oblasti a dceři jsem slíbil k narozeninám, že si průkaz udělá (VMP už má
, chce to dříve než řidičák na auto
Učebnici od Romana už má jako dárek předem ke studiu, praxi se mnou na lodi.
Někde se uvádí úterý (třeba zde výše), ale zaregistroval jsem také termín v pondělí.
díky za info
Jaarek
nemáte někdo aktuální údaje o Šibeniku pro chorvatský průkaz? Možná to od Covidu změnili?
Budu s lodí od 18.6. v oblasti a dceři jsem slíbil k narozeninám, že si průkaz udělá (VMP už má

Učebnici od Romana už má jako dárek předem ke studiu, praxi se mnou na lodi.

Někde se uvádí úterý (třeba zde výše), ale zaregistroval jsem také termín v pondělí.
díky za info
Jaarek
Aktuelne je zkouska v Sibeniku v utery v 15:00. Nekdy byvava ve 13:00 dodatecny termin, ale jen v pripade navalu lidi. V posledni dobe je ale zkouska vyhradne v 15:00 s tim, ze pokud nemaji misto, pak uchazec ma smulu. Je proto NEZBYTNE podat papiry nejpozdeji v pondeli do 11:30, jinak neni jistota, ze podani bude akceptovano. Aktuelni termin zkousky je NUTNE vzdy zjistit pri podani. Hodne uspechu u zkousky.