Mily Baharis. Crusoe ( nepoznam ho a ani si ho nezastavam) ale aj kazdy novacik zalozi jedno vlakno. Po prevazne tvojich nic nehovoriacich mudrach ho to odradi od dalsich. Tak si to zoberme: na jednej strane jeden novacik jedno vlakno ( teda vacsinou, lebo ho ucinne odradite od dalsej cinnosti) na strane druhej by som asi zratal na prtoch jednej ruky (mysleno obrazne) vlakna a temy, v ktorych si sa ty nevyjadroval prevazne o nicom. Odpoved na otazku kto tu co zasi.ra si vies dat aj sam.
,,Tapkam" z ipadu
Jake papiere na plachetnicu platia vsade?
Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa
Re: Jake papiere na plachetnicu platia vsade?
antoska píše:Mily Baharis. Crusoeale aj kazdy novacik zalozi jedno vlakno.
Ale proboha PROOOČ? To jako má být normální?
Celkem chápu že nechápe nováček. Od toho je vedení nebo členové, aby jej usměrnilo. Ale že ty, který jsi se sám pozastavil na množstvím vláken a na co jsem vlastně reagoval, to nebereš, to mě opravdu překvapuje. Když ty sám jsi z těch kteří (si myslím) raději čtou než píší. Apropó, jak to vidíš ze svého pohledu? Kolik jsi třeba ty založil vláken?
Byl jsem a ještě jsem za svůj život na spoustě diskusních fór. No tak né ve spoustě, ale v dost. Můžu ti říct, že pokud má fórum za něco stát, je potřeba přísně dodržovat pravidla. Já to zde s tím dodržováním asi trochu přeháněl, ale teď vidím (aspoň já to tak cítím) že tu je druhý extrém a pomalu se to tu zaneřáďuje. Většinou to přecházím, ale hájení nepřizpůsobivých nováčků mě rozpaluje do běla.
- je normální že když objevím fórum které mě zajímá, jako jedno z prvních si přečtu pravidla
- je normální že několik týdnů pročítám vlákna mého zájmu, než se vůbec odvážím na něco zeptat
- je normální že sleduji chování členů na fóru a jejich zvyklosti
- je normální že je nebudu převychovávat, ale já se podřídím tomu jak to na fóru chodí. Budu šlapat brázdu
- je normální že když někde šlápnu vedle a někdo ze stávajících mě (rádoby) ftipně upozorní, nebudu po něm startovat, ale opravím se
- je/bylo by normální, že pokud se nepřízpusobím, nebudu muset směšně žádat o smazání, ale v dohledné době budu odejítý bez žádání.
- je normální že zcela zbytečné vlákno, pokud je dostatek moderátorů, se odklidí, smaže. Pak by jich tu nebylo 140 k jednomu tématu...
Nezlob se na mě. Ale svévolně si založit nové vlákno k tématu které tu je stokrát probíráno s výmluvou že to přeci nemůžu na mobilu pročítat a být ještě arogantní, to je naprostý vrchol drzosti. Všude jinde by letěl, že by nevěděl kde nechal tesař díru.
To jsou základní principy fungování diskusních fór, za těma si tady stojím přes deset let a stát budu dál, dokud mě nevyhodí. Nic to nemění na tom že když se nováček chová "normálně" (viz výše), dělá mě velikou radost když mohu pomoci.
"Prsty jedné ruky" nechávám bez povšimnutí. Je pod mou důstojnost vůbec přemýšlet, co na to odpovědět.

Pane baharis je skoda sa s vama o necem "dohadovat" patrilo by sa teda toto tema vymazat aby jak pisete vy sem ho tu JA nezasiral zbytecnyma otazkama (aj ked v konecnem dusledku to zasira nekdo iny zbytecnyma hulvatskyma odpovedama) odpoved sem nasel na moju otazku tak naco sa tu furt predvadzate?? Ano ano je mi jasne ze na bazontovi si je treba zvysit ego tak isto jak aj u nas v robote to robi jeden jedinec na kazdem novem kdo dojde ale jediny kdo je na smich je on a kazdy si o nem mysli ze je kkt 

- Ozzie
- zkušený harcovník
- Reputace: 42
Vôbec to neber tagicky. Sú tu všelijakí ľudia, ktorí majú rôzne povahy, ale keď budeš potrebovať naozaj pomoc, pomôžu Ti.
Ano pomohli a tym dakujem 

- ferdas
- aktívní jachtař
- Reputace: 36
Crusoe, prosím neurážej se, vydrž a snaž se chápat. Zloby a zbytečných nesvárů je na světě i tak dost.
Jak by jsi odpověděl na takovouto otázku?
Chtěl bych řidičák na letadlo, to je jedno na jaké, nejlíp na všechny a aby platil po celém světě. Jo a taky na vrtulníky a tryskáče. Kde si ho mám udělat? Nemám čas to hledat.
Asi chápeš, že to musí jít postupně. Až budeš mít napluté míle a získané zkušenosti, přihlásíš se na vyšší oprávnění MDCR B, později A. Ještě než se tak stane, dávno předtím, Ti přijdou ty Tvoje dnešní otázky úsměvné.
Hezký den, Robinsone, nemrač se a začni číst
Ještě doplním: jestli doopravdy budeš chtít plout po oceánech, tak určitě jedna potřebná vlastnost bude asertivita, schopnost komunikovat a vycházet s lidmi po celém světě. Třeba i se somálským pirátem
Mimochodem - jak jsi na tom s angličtinou?
Jak by jsi odpověděl na takovouto otázku?
Chtěl bych řidičák na letadlo, to je jedno na jaké, nejlíp na všechny a aby platil po celém světě. Jo a taky na vrtulníky a tryskáče. Kde si ho mám udělat? Nemám čas to hledat.
Asi chápeš, že to musí jít postupně. Až budeš mít napluté míle a získané zkušenosti, přihlásíš se na vyšší oprávnění MDCR B, později A. Ještě než se tak stane, dávno předtím, Ti přijdou ty Tvoje dnešní otázky úsměvné.
Hezký den, Robinsone, nemrač se a začni číst

Ještě doplním: jestli doopravdy budeš chtít plout po oceánech, tak určitě jedna potřebná vlastnost bude asertivita, schopnost komunikovat a vycházet s lidmi po celém světě. Třeba i se somálským pirátem

[*]Sak sem sa pytal na plachetnicu. Ne na setky typi lodi. A ma oceany. Nic vic nic min
a anglina nic moc. Citat v pohode ale ked nrkdo hovori rozumim prt
a vychadzat si nemam problem. Ja sem utocit nezacal 

takze mily
Crusoe :
- zadne, takove papiry neexistuji
- jsi-li ve vysostnych vodach nejakeho statu, tak zalezi jen na tom statu, jake papiry uznava
- jsi-li v mezinarodnich vodach, tak se musis ridit zakony statu pod jehoz vlajkou plujes
a timto toto bahno prozatim uzaviram ! ... ale budu se snazit k tomu, co jste zde predvedli, jeste pozdeji neco dopsat

- zadne, takove papiry neexistuji
- jsi-li ve vysostnych vodach nejakeho statu, tak zalezi jen na tom statu, jake papiry uznava
- jsi-li v mezinarodnich vodach, tak se musis ridit zakony statu pod jehoz vlajkou plujes

STATISTIKA tohoto vlákna:
a co se mi v tom nelíbí, resp. proč označuji tolik odpovědí jako BORDEL ?:
a tohle si o tom myslím:
ad dotaz:
- dotaz je, řekněme, dost naivní - plyne z absolutní neznalosti/neochoty hledat
+ ale nepovažuji ho za bordel, protože na toto stačí jedna jasná odpověď a takhle to zde nikde není (1 dotaz = 1 odpověď)
- ale to další, to jsou kecy, které k tomu dotazu vůbec nepatří, vůbec neomlouvaji a spoustu ostatních jen nase...
ad odpovědi:
- i když s většinou názorů souhlasim, tak sem do tohoto vlákna prostě nepatří, viz statistika, a tzn. že jen
Lachtan prošel (a dejme tomu i
Libor
), všichni ostatní (včetně místních pardálů) se přičinili o BORDEL
Z čehož plyne následující doporučení o chování zde na fóru a zde lze diskutovat
- 1x dotaz
- 31x odpověď (do mé uzavírací), z toho:
- 3x odpověď k tématu
- 28x odpověď, která je jen BORDEL
a co se mi v tom nelíbí, resp. proč označuji tolik odpovědí jako BORDEL ?:
- všechny odpovědi mimo téma
- uvědomte si, že to čtou i ostatní a určitě většina nechce pod dotazem "o papírech" najít odpověď, že franta je vůl (franto promiň
)
- též odpovědi typu udělej to jinak sem nepatří - více v doporučeních
- uvědomte si, že to čtou i ostatní a určitě většina nechce pod dotazem "o papírech" najít odpověď, že franta je vůl (franto promiň
- osočování (zároveň je to mimo téma) - pravidlo 6, 7
- opakování (zároveň je to mimo téma)
- ale i ochraňování (zároveň je to mimo téma) - jsou zde na to moderátoři a je zde pravidlo 10
a tohle si o tom myslím:
ad dotaz:
- dotaz je, řekněme, dost naivní - plyne z absolutní neznalosti/neochoty hledat
+ ale nepovažuji ho za bordel, protože na toto stačí jedna jasná odpověď a takhle to zde nikde není (1 dotaz = 1 odpověď)
- ale to další, to jsou kecy, které k tomu dotazu vůbec nepatří, vůbec neomlouvaji a spoustu ostatních jen nase...
ad odpovědi:
- i když s většinou názorů souhlasim, tak sem do tohoto vlákna prostě nepatří, viz statistika, a tzn. že jen

Z čehož plyne následující doporučení o chování zde na fóru a zde lze diskutovat