Obnoveni papiru od MDCR

Pořád stejný problém: kde a jaký průkaz na loď je potřeba, je či není uznáván atd.

Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa

dana
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Obnoveni papiru od MDCR

Příspěvekod dana » ned kvě 09, 2010 9:53 pm

Netusim, kolik z vas ma papiry vydane ministerstvem dopravy, ktere se musi co pet let obnovovat, ale narazil sem na drobnost o ktere bych rad informoval. Sice sem tuto informaci na strankach daneho uradu nikde nenasel, ale dejte si bacha na dvoumesicni lhutu. Pokud pozadate o prodlouzeni papiru pozdeji nez dva mesice pred koncem jejich platnosti, lepite drazssi kolek asi o 450Kc.

Je mi jasne, ze toto vlakno patri jinam, ale vzhledem k neprehlednosti fora sem to picnul sem.
vilma
moderátor
Reputace: 46

Příspěvekod vilma » pon kvě 10, 2010 6:51 am

nevadí, dáňo, picám to do
Kapitánské licence a podobné průkazy....
dana
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dana » pon kvě 10, 2010 7:51 am

Dekuji slecno uklizecko :D
Pavel63
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 44

Příspěvekod Pavel63 » stř kvě 12, 2010 9:26 pm

Potkalo mne to taky. Na stránkách MDČR jsem to taky na první pohled nenašel, ono je to tam ale kdesi uvedeno, jen trochu jinde, než bych to hledal. Takže výměna průkazu od MDČR ve lhůtě s platností delší než 2 měsíce je 50 Kč (mluvím o "Průkazu způsobilosti velitele námořní jachty"), zatímco při platnosti kratší než 2 měsíce je to 500 Kč a postupuje se jako při vydání nového průkazu (nedělají se zkoušky, ale vystavují nový průkaz s novým číslem, nikoli tedy prodloužení původního - jen jsem nepochopil proč).
Pavel.

Zpět na