spolecne cestovani - burza kontaktů
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- mysacek
- s/y Kirké
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
spolecne cestovani - burza kontaktů
ahoj tvurci webu, zaradil jsem svuj prispevek rovnou do zbytecnych, nepredpokladam dlouhou diskusi, ale zkuste podumat, zda by se nenasel nejaky vhodny hotovy nastroj na tema shanim odvoz nekam, nabizim odvoz nekam.
ono, kdo jezdi opravovat nekam svoji lod, tak je to celkem nakladne, a pokud nekdo jede tamtez a aspon kousek prispeje na cestu, tak to helfne. kolikrat se stane, za tam clovek potrebuje nejakou blbost, ale vyplacnout pet tisic a jet tam sem se proste nevyplati.
co na to osazenstvo?
ono, kdo jezdi opravovat nekam svoji lod, tak je to celkem nakladne, a pokud nekdo jede tamtez a aspon kousek prispeje na cestu, tak to helfne. kolikrat se stane, za tam clovek potrebuje nejakou blbost, ale vyplacnout pet tisic a jet tam sem se proste nevyplati.
co na to osazenstvo?
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Docela dobrý nápad myšáku.
Jak jsem v Libštátě slyšel, už se něktarým podařilo spojit a absolvovat cestu do Chorvatska a zpět.
Tudíž tato funkce tu má své opodstanění.
Zatím jsem připravil pro všechny jednoduchou tabulku zde http://jachting.info/modules.php?name=Spolu_jizda
Je potřeba jen zaslat svůj účet na Googlu (email), pokud nemá je potřeba se zaregistrovat.
Výhoda tohoto řešení je, že můžete do tabulky vstupovat odkudkoliv a kdykoliv, nezávisle na tomto webu. Aktualizace probíhá každých 5 minut a všichni mají stejné data
Zde budeme konzultovat vylepšení, doplnění, případně problémy.
Jak jsem v Libštátě slyšel, už se něktarým podařilo spojit a absolvovat cestu do Chorvatska a zpět.
Tudíž tato funkce tu má své opodstanění.
Zatím jsem připravil pro všechny jednoduchou tabulku zde http://jachting.info/modules.php?name=Spolu_jizda
Je potřeba jen zaslat svůj účet na Googlu (email), pokud nemá je potřeba se zaregistrovat.
Výhoda tohoto řešení je, že můžete do tabulky vstupovat odkudkoliv a kdykoliv, nezávisle na tomto webu. Aktualizace probíhá každých 5 minut a všichni mají stejné data
Zde budeme konzultovat vylepšení, doplnění, případně problémy.
- mc1812
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
Link
[font=Verdana] [/font]
Milí naši admini,
chápem, že ste môj príspevok presunuli sem. V téme Akce sa jedná len o akce a doprava, nech sa rieši napr. tu. Len škoda, že to moc nefunguje že to nevedia aj ostatní. Mal som tu ponuku 2 týždne pred kurzom AN v Brne a nikto sa mi neozval, ani ja som nikoho do auto nezohnal. Tak som nakoniec šiel na kurz a spat sám, vlastným autom, pričom sme sa tam asi dvaja či traja stretli, ktorý odchádzali večer ako ja, na môj smer, takže sme mohli kľudne ísť spolu a všetci ušetriť. Zaraďte prosím do fóra Akce vždy nejaký link, ktorý by naviedol niekoho, kto hľadá parťáka do auta, priamo sem a my sa už dohodneme a nabudúce budeme všetci isto spokojní!
Vďaka!

Milí naši admini,
chápem, že ste môj príspevok presunuli sem. V téme Akce sa jedná len o akce a doprava, nech sa rieši napr. tu. Len škoda, že to moc nefunguje že to nevedia aj ostatní. Mal som tu ponuku 2 týždne pred kurzom AN v Brne a nikto sa mi neozval, ani ja som nikoho do auto nezohnal. Tak som nakoniec šiel na kurz a spat sám, vlastným autom, pričom sme sa tam asi dvaja či traja stretli, ktorý odchádzali večer ako ja, na môj smer, takže sme mohli kľudne ísť spolu a všetci ušetriť. Zaraďte prosím do fóra Akce vždy nejaký link, ktorý by naviedol niekoho, kto hľadá parťáka do auta, priamo sem a my sa už dohodneme a nabudúce budeme všetci isto spokojní!
Vďaka!

- vilma
- moderátor
- Reputace: 46
Re: Link
mc1812 píše:[font=Verdana] [/font]
Milí naši admini,
chápem, že ste môj príspevok presunuli sem.
ahoj mc1812,
musím se přiznat, že to sem nepřesunuli milí admini, ale já.
Je to moje vina, mrzí mě, že Ti to s tou spolujízdou nevyšlo.
Sama jsem se sem dívala před odjezdem a viděla jsem, že je tu i ještě jeden požadavek, takže upozornění na něj bylo vidět i v nejnovějších příspěvcích, ale nikdo nic.
Chybu vidím ve
1/mně,
2/ v neznalosti či chybějícím cviku při dodržování struktury fora, které se vymstí hlavně když někdo něco potřebuje. Když nepřesně vkládáme, jsme vždycky v pohodě....
Já se kvůli nepřesnostem nezlobím, já (většinou tiše) přesunuju, kam to patří, a když je mi jasné, že je to fakt velká změna, tak napíšu upozornění. Tentokrát jsem si řekla, jedou inteligentní lidé (nehledejte v tom ironii, není tam), hledají spolujízdu, tak kliknou jistě i na Spolujízdu, nejen na Akci. Nepřišel mi v tom problém, tak se omlouvám.
3/ malé viditelnosti Spolujízdy. Jenomže co je zrovna pro koho ten den důležité, to by chtěl zviditelnit. Problém je v tom, že je tu moc důležitých témat.... Ještě o tom ale pouvažujeme, jestli lze nalézt jiné řešení "Spolujízdy".
4/v malém počtu zadaných požadavků na spolujízdu. Bylo-li tolik cestovatelů stejným směrem, měli se aktivizovat předem a písnout sem. To byste se pak jistě našli, už jenom kvůli funkci "nejnovější příspěvky ve foru".
P.S. Mrzí mě, že jsme se neseznámili osobně potřepáním rukou, když tuším, že se jedná o člověka, se kterým jsem v nějaké věci komunikovala, jdu se mu představit, Tebe jsem ale nijak neidentifikovala. No, možná jsi byl rád.
Měj se hezky a doufám že užívání fora napříště dopadne pro Tebe lépe.
Na ten link se budu snažit upamatovat a budu ho vkládat.
Případně si sami zadejte v budoucí Akci či jinde odkaz na Spolujízdu.
Nebojte se též aktualizovat Váš podnět, zvláště tlačí-li Vás čas, na foru může spousta věcí zapadnout vlivem následujících příspěvků.
- zdendaSzER
- návštěvník fóra

Volná místa do Chorvatska
3 volná místa v autě / škoda octavia r.v. 2007 /
TAM
odjezd: 29.05. 2009, okolo poledne,
nástup: kdekoli na D1
ZPĚT
odjezd: buď 05. nebo 06. 06. 2009
tel: +420 775 315 232
děkuji
TAM
odjezd: 29.05. 2009, okolo poledne,
nástup: kdekoli na D1
ZPĚT
odjezd: buď 05. nebo 06. 06. 2009
tel: +420 775 315 232
děkuji
Re: Volná místa do Chorvatska
ahoj, zrovna by se mi to hodilo, kolik si účtujete?
- zdendaSzER
- návštěvník fóra

- Lucifer
- pravidelný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Tak už zase máme větší loď než auto...
Tentokrát sháním dopravu do Chorvatska, Šibenik a okolí, pro 3 studenty. Loď máme v termínu 28.4. - 5.5.2012. Myslím, že v tomto termínu je i Májová regata. Nejedete tam zrovna někdo?
Příspěvek na dopravu samozřejmostí a ještě uvádím, že studentíci nemusí jet dohromady
.
Tentokrát sháním dopravu do Chorvatska, Šibenik a okolí, pro 3 studenty. Loď máme v termínu 28.4. - 5.5.2012. Myslím, že v tomto termínu je i Májová regata. Nejedete tam zrovna někdo?
Příspěvek na dopravu samozřejmostí a ještě uvádím, že studentíci nemusí jet dohromady
.- Lucifer
- pravidelný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Tak už zase máme větší loď než auto...
Příspěvek na dopravu samozřejmostí a ještě uvádím, že studentíci nemusí jet dohromady .
Příspěvek na dopravu samozřejmostí a ještě uvádím, že studentíci nemusí jet dohromady .
- webholding
- návštěvník fóra

- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele: