Omlouvám se za menší

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
pecho píše:Teď mi dorazil mejl s upozorněním, že kdo jede na Slovensko nebo přes Slovensko, musí mit u lékárničky ještě papír "karta prvej pomoci" jsou to takové povídání a nákresy, lze to vygooglit, vytisknout přeložit napůl a zalaminovat, prej to tam policajti stříhaj, hlavně cizince a pokuty jsou 60 jurášů, takže pak by ta dálnice ve Slovinsku vyšla laciněji.
Omlouvám se za menšíZdraví Pecho
pecho píše:Liboříku nevím, možná by se mohli vyjádřit kluci ze Slovenska až se tu objeví, jak jsem koupil, tak prodávám, radši ať tu blbost mám v autě než abych vysolil u nich 60 jurášů, třeba to může být v jazyce řidiče, nevím. Ale pamatuji si, že zas rakušáci strašili s hasičákem v autě a kontrolovali cizince a lékárničku taky, jestli není prošlá, ale to už je delší doba.Zdraví Pecho
pecho píše:2 DB2, díky za zprávu, takže když pojedu třeba z Česka musím splňovat v lékárničce slovenské předpisy (pokud to je odlišné) nebo se respektuje dle státní příslušnosti šoféra? Mám nějakou platnou lékárničku dle českých předpisů a u vás na Slovensku to bude jinak, musím ctít vaše zákony a přizpůsobit lékárničku u vás vašim předpisům? Není jednotná v rámci EU? Asi neZdraví Pecho
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host