Tak jsem se po dlouhém uvažování rozhodl, že požádám někoho zde na fóru, jestli by nebyl ochotný a nechtěl věnovat Lakomcovi pár hodin svého života -takové malé, nenáročné školení. Mám v MACu už několik let program Garmin, všechny mapy, a neumím s tím nic jiného než že se kouknout, co jak kde vypadá. Teď jsem chtěl udělat trasu, kudy poplujeme Egejem, a neumím to. Trasu nějak zesmolím, ale export nic, přejmenování nic, no prostě debil. Tak jsem to zkusil v Google Earth, protože jsem to už jednou viděl, když mi to dělal můj IT před Atlantikem 2010, zase nic, debil. Když koukám na obrázky od Mithrila, jak to tam vkládá a s lehkostí říká, ža 10 minut, tak mi je do breku a stydím se. Fakt mi stačí jen udělat z trasových bodů trasu, někam ji exportovat tak, aby se na ní dalo kouknout a občas něco upravit, malou, malinkatou poznámečku.
Jsem z Liberce, ale v podstatě jsem schopen dojet kamkoliv, klidně i Bratislava. Aspoň se podívám za posádkou před plavbou.
Kdyby si někdo náhodou chtěl udělat s rodinou výlet do Českého ráje, s malými dětmi do Šťastná země, tak by to mohlo třeba proběhnout tam, vstupenky a místnost s WI-FI zařídím.
Doufám, že se někdo chytne!!!
Prosba o pomoc - s programem Garmin
Moderátoři: vilma, windward, Pepa