dlouho jsem řešil pořízení gps a map. Laboroval jsem s PDA+ Ozz... apod., Baharis má dle mého v tomto pravdu, není to moc odolné, občas se to zrestartuje
. a hlavně nemám tolik času, abych mohl zkoušet co a jak by fungovalo. Takže rozhodnutí padlo koupit gps+ mapy, ale teď jakou...? Na jedné straně GSMap 620 ADRIA bratru za 20tis s mapou jadranu...,ale jen sev. časti.. No prostě dooost pěněz a tý muziky pomálu. Její plus tj. velký displej v sobě skrývá omezení. - výdrž baterie (uvádějí cca 9hod) - každy displej s větší plochou= větší šance že to někde křapnu
No nic, hledám dál... a našel jsem typ který se už vyprodává a je už jen u pár prodejců.
GSMap 60CSx - osvědčená vyzkoušená věc... na alze k mání za 7tis.. neumí to sice 3D, ani mi to nezobrazí fotky přístavů, ale to hlavní, mapy to umi BlueChart g2 (obrázky snad půjdou prohlídnout v HomePortu). Výdrž na baterie udává výrobce až 22hod!!! Chci navigovat tradiční technikou a gps mít jen jako kontrolní systém. Je vybráno!
Mapy přemýšlím:
HXEU014R - Italy, Adriatic Sea 4 790,- Kč
HXEU718L - Mediterranean Sea 6 390,- Kč (kompletní středozemní moře!)
Není co řešit!
Objednávám komplet a za cenu cca 13,5tis. mám gps s mapovými podklady, které mně určitě budou stačit
V dubnu bude praktická zkouška, tak písnu jak to fungovalo.

aspon neco videl.