Dětí se koupalo hodně, včetně našeho ani ne dvouletého. Ale je Úterý, mohlo se za den a půl něco změnit
Stibi
Moderátoři: vilma, Pepa, david

Kdo ještě plujete pod vlajkou jachting.info na Orlíku?
Koho tam budu moct potkat? Myslel jsem že potkám více lodí, vítr byl slušný, dnes to teda moc nefoukalo. 
moc nefoukalo. Posilal jsem Ti zprávu.
Tak případně dejte vědět a můžeme to realizovat. Přihlašte se kdo plachtí na krásné přehradě Orlík. 

kde si pujčuješ lod?

Jdu se na patřičné místo na fóru zeptatChecker píše:To firewall: U p. Eliáše, anžto ještě nevlastním VMP. Budu mít Neptuna 22. Chci si na příští sezónu pořídit vlastní, ale ještě chci zjstit co nejvíce informací o kotvení, zimování atd... No a taky VMP, to plánuji někdy v září, podle termínů SPS. Ale vlajku bych mohl vlastně mít už letos, že...?Jdu se na patřičné místo na fóru zeptat
Checker píše:To firewall: U p. Eliáše, anžto ještě nevlastním VMP. Budu mít Neptuna 22. Chci si na příští sezónu pořídit vlastní, ale ještě chci zjstit co nejvíce informací o kotvení, zimování atd... No a taky VMP, to plánuji někdy v září, podle termínů SPS. Ale vlajku bych mohl vlastně mít už letos, že...?Jdu se na patřičné místo na fóru zeptat

Checker píše:Tak to je prima....Budu vyhlížet "vlajkové" lodě a hlásit se k nim...

Jen s tím sražením jsem to nemyslel úplně doslova

Checker píše:ale ještě chci zjstit co nejvíce informací o kotvení, zimování atd... No a taky VMP, to plánuji někdy v září, podle termínů SPS.

ahoj, Ok, nevím jestli tam budu, možná jooprimax píše:to firewall:mám Neptuna 22 jmenuje se STORM a možná budu na Orlíku pondělí a úterý(4.a 5.)Určitě to budu vědět zítra večer.
Tak se určo poznáme podle vlajky.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti