Využití Labe pro vodní turistiku- odborná konference

Popis zajímavých míst na českých vodách

Moderátoři: vilma, Pepa, david

fishmaster
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 0

Příspěvekod fishmaster » sob úno 19, 2011 8:55 am

Jak je vidět,tak ekologové nejsou schopni konstruktivní debaty o ničem.Stačí se jenom podívat na stavby,kterým v posledních letech zabránili i když by byly ve finále pro životní prostředí odlehčující.Většina z nich vlastně svým radikálním postojem životnímu prostředí škodí.
packa
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 12

Příspěvekod packa » sob úno 19, 2011 9:34 am

tak me napada kolik tech zurivejch obhajcu ekologie videlo oblast kterou haji na vlastni oct -tak tohle je vyzva pro Hansgrubera -na velikonoce se ukaz a pojedem se tam podivat motyli uz budou letat a kdyz bude potreba nejakou pomlazku taky najdu.......packa
hansgruber
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hansgruber » sob úno 19, 2011 6:25 pm

Už jsem nechtěl reagovat, protože svůj názor jsem řekl a dál už by to jen opravdu vedlo ke zbytečnému hádání, které stejně nikam nevede.Trochu mě jen nadzvedl název "posranej ekolog" Když si najdete na netu konkrétní lidi, kteří se problematice v Přelouči již léta věnují , tak mě nepřijdou jako mafie kolem solárních panelů. Ani mě nenapadá jakej zisk by z této kauzi mohli mít. Cílem příspěvků bylo přání nahlížet na věc ze všech stran a né jen jednoznačně křičet ŘVC jsou nej a ekologové jsou svině. Ale Packa má pravdu, nikdy jsem tam nebyl a třeba hájím úplně špatnou věc ? Třeba tamani žádný motejli nejsou. :hmm: Nicméně pokud si teda mám dělat 70km výlet, tak chci vědět, co bude předmětem návštěvy a co z toho vzejde,?
každopádně si vážim každého, kdo je ochotný zvednout se od počítače a něco dělat.
p.s. já jsem rozhodně pro zlepšení splavnosti labe, ale musí to mít všechno hlavu a patu.
david
moderátor
Reputace: 234

Příspěvekod david » ned úno 20, 2011 2:22 am

až v této republice uvidíš něco, co má hlavu a patu, tak mi řekni. moc rád se podívám

Zpět na