Využití Labe pro vodní turistiku- odborná konference
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- fishmaster
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
- hansgruber
- návštěvník fóra
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem nechtěl reagovat, protože svůj názor jsem řekl a dál už by to jen opravdu vedlo ke zbytečnému hádání, které stejně nikam nevede.Trochu mě jen nadzvedl název "posranej ekolog" Když si najdete na netu konkrétní lidi, kteří se problematice v Přelouči již léta věnují , tak mě nepřijdou jako mafie kolem solárních panelů. Ani mě nenapadá jakej zisk by z této kauzi mohli mít. Cílem příspěvků bylo přání nahlížet na věc ze všech stran a né jen jednoznačně křičet ŘVC jsou nej a ekologové jsou svině. Ale Packa má pravdu, nikdy jsem tam nebyl a třeba hájím úplně špatnou věc ? Třeba tamani žádný motejli nejsou.
Nicméně pokud si teda mám dělat 70km výlet, tak chci vědět, co bude předmětem návštěvy a co z toho vzejde,?
každopádně si vážim každého, kdo je ochotný zvednout se od počítače a něco dělat.
p.s. já jsem rozhodně pro zlepšení splavnosti labe, ale musí to mít všechno hlavu a patu.

každopádně si vážim každého, kdo je ochotný zvednout se od počítače a něco dělat.
p.s. já jsem rozhodně pro zlepšení splavnosti labe, ale musí to mít všechno hlavu a patu.