Oprava VD Vrané 2011
Moderátoři: vilma, Pepa, david
-
- moderátor
- Reputace: 234
odpověď SPS na výšku snížené hladiny Vrané:
Přeji pěkný den,
Děkujeme za upozornění ve věci snížení hladin na VD Vrané, kóty hladin v příslušném sdělení byly opraveny, zastavení v dané úseku dle sdělení platí.
S pozdravem Jiráň
From: david [mailto:david.lod@seznam.cz]
Sent: Tuesday, April 12, 2011 9:34 PM
To: Oficiální pošta pobočka Praha
Subject: zastavení plavby
Dobrý den,
ve dnešním sdělení o zastavení plavby na Vltavě je kóta 188,8m, ale původně v rozhodnutí KÚ bylo max. 197,8m.
Je to překlep, nebo bude opravdu hladina snížená o cca 12m? To by totiž plavba asi nebyla možná vůbec už od přehrady.
David Brož, Davle
Přeji pěkný den,
Děkujeme za upozornění ve věci snížení hladin na VD Vrané, kóty hladin v příslušném sdělení byly opraveny, zastavení v dané úseku dle sdělení platí.
S pozdravem Jiráň
From: david [mailto:david.lod@seznam.cz]
Sent: Tuesday, April 12, 2011 9:34 PM
To: Oficiální pošta pobočka Praha
Subject: zastavení plavby
Dobrý den,
ve dnešním sdělení o zastavení plavby na Vltavě je kóta 188,8m, ale původně v rozhodnutí KÚ bylo max. 197,8m.
Je to překlep, nebo bude opravdu hladina snížená o cca 12m? To by totiž plavba asi nebyla možná vůbec už od přehrady.
David Brož, Davle
Hmm i Paroplavba
Hmm tak to je blbé. Už jsem koukal i na stránkách paroplavby, že letos pojedou pod Slapy jen jednou (shodu okolností tento víkend 30. 4. 2011) a ještě jen s Odrou. Více na http://www.paroplavba.cz/zahajeni-146-p ... ezony.aspx
- Dzordzo
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Takže oprava VD Vraný jde zatim podle plánu.
Jenže někdo se odvolal proti výběrovému řízení na nátěr vrat Štěcovický komory, takže všechno znova.
Tím pádem se odstávka VD Štěchovice se prodlužuje do 31.8.2011. (původně do 31.7.)
Po tomto termínu půjde převoz přes VD Slapy denně podle obvyklých časů celé září.
Ovšem příští rok Vltava bez odstávek.

Jenže někdo se odvolal proti výběrovému řízení na nátěr vrat Štěcovický komory, takže všechno znova.

Tím pádem se odstávka VD Štěchovice se prodlužuje do 31.8.2011. (původně do 31.7.)
Po tomto termínu půjde převoz přes VD Slapy denně podle obvyklých časů celé září.
Ovšem příští rok Vltava bez odstávek.

- Gargi
- návštěvník fóra
Když jsem před 14 dny v neděli projížděl (autem) ze Sázavy přes Štěchovice do Prahy, překvapilo mne několik věcí:
Obnažené dno - žadné koryto, ale pestré dno plné různých "staveb", možná zajimavý tip na výlet-expedici-průzkum gumákem
Na Vranovské přehradě výletní loď Partyboat, kterou běžně potkávám v Praze. A komora Vrané vypadala otevřeně, snad sem v ní dokonce v rychlosti zahlédl stěžen nějaké plachetky...
Obnažené dno - žadné koryto, ale pestré dno plné různých "staveb", možná zajimavý tip na výlet-expedici-průzkum gumákem

Na Vranovské přehradě výletní loď Partyboat, kterou běžně potkávám v Praze. A komora Vrané vypadala otevřeně, snad sem v ní dokonce v rychlosti zahlédl stěžen nějaké plachetky...

- Dzordzo
- návštěvník fóra
Gargi píše:Když jsem před 14 dny v neděli projížděl (autem) ze Sázavy přes Štěchovice do Prahy, překvapilo mne několik věcí:
Obnažené dno - žadné koryto, ale pestré dno plné různých "staveb", možná zajimavý tip na výlet-expedici-průzkum gumákem![]()
komora Vraný funguje a plavba je povolena až k Davelskému mostu........
-
- moderátor
- Reputace: 234
tak abyste věděli, na Štěchovicích se dělá, dokonce i v neděli.
Uploaded with ImageShack.us
až na to,že na takový vrata mi připadaj tři nějak málo.
Povodí osadilo pár plavebních znaků a čistí břehy
že ke znakům plavati není radno je asi jasný
a v Navice roste nový vor, poplave 11.7. v 11,00 na Prahu a dál do Mělníka

až na to,že na takový vrata mi připadaj tři nějak málo.

Povodí osadilo pár plavebních znaků a čistí břehy

že ke znakům plavati není radno je asi jasný

a v Navice roste nový vor, poplave 11.7. v 11,00 na Prahu a dál do Mělníka