Labe
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- geus
- zkušený harcovník

- Reputace: 40
tak tady ten led má víc jak 20cm nejhorší,že se trhaj v čepech trubky o ohejbaj íčka v betonu. Já to vidím bledě.
Uploaded with ImageShack.us
- fishmaster
- aktívní jachtař

- Reputace: 0
- fishmaster
- aktívní jachtař

- geus
- zkušený harcovník

to je jasný jak bych ty šrouby uřízl tak si nepomůžu ten tlak to posune min o 1cm a pak to tam nedám. já to mám kotvené ještě řetězama do boku. ale pravý je už jak struna napnutý levá strana proti proudu volná. Právě zde je problém že je tu vracák. Takže mě to táhne proti proudu. Já ještě chvíli počkám něco pak asi prořežu nebo to čerpadlo .Ale tady je furt hluboce pod nulou. nebo led je dvojitý 3cm ledu pak voda 5cm pak zase led.
- geus
- zkušený harcovník

Tak šrouby jsem vyndavat nemusel t rubek se vyrvaly. Ale já to mám teleskopický a mám tam ještě metr fóra. tak jsem trubku zkrátil a znova provrtal dal dvacítku pevnostní šroub a uvidím. Led jsem kolem celé lodě prořízl snažil jsem se jít tak do 20cm aby to dělalo spáry a až poleví a odpustí vodu tak se to v tom zlomí pro jistotu jsem to pak rozřezal na hodně místech. Byla tu fuška pila dostával záhul. a já byl jak kdybych se sprchoval. Jenže asi zvedli vodu on je někde led dvojitý a jak jsem to řízl až do vody tak voda vytéká na povrch. Tak nevím co to udělá.
- muflonek
- návštěvník fóra

Vypadá to, že ministerstvo se rozhodlo zachránit Beskydy:
Ministerstvo dá 5 milionů na opravu remorkéru Beskydy
Ministerstvo dá 5 milionů na opravu remorkéru Beskydy
- ondra
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 3
Třicítka policistů z Mělnicka bude střežit Labe a Vltavu
http://melnicky.denik.cz/zpravy_region/ ... 20316.html
http://melnicky.denik.cz/zpravy_region/ ... 20316.html
- Felix
- zkušený harcovník

- Reputace: 152
- Kontaktovat uživatele:
Osobní zkušenost mám s poříčáky z Ústí, a je nejlepší možná - jsou to "lodičkáři" a fandové, navíc opravdu pomáhají - nejen že mi přitáhli do přístavu synka po jeho pokusu eskymovat s Pirátem (naprosto v pohodě, bez papírování a poučných řečí), ale na vlastní oči jsem je viděl, jak po bouřce přivazují uvolněné pereseniky na lodích v přstavu. Za mě dobrý, a jestli někdy vyženou z vody trotla, který si myslí, že nejlepší místo pro blbnutí na skůtru je kolem zakotvených lodí, tak jim zatleskám.
- ondra
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 3
Felix píše:Osobní zkušenost mám s poříčáky z Ústí, a je nejlepší možná - jsou to "lodičkáři" a fandové, navíc opravdu pomáhají - nejen že mi přitáhli do přístavu synka po jeho pokusu eskymovat s Pirátem (naprosto v pohodě, bez papírování a poučných řečí), ale na vlastní oči jsem je viděl, jak po bouřce přivazují uvolněné pereseniky na lodích v přstavu. Za mě dobrý, a jestli někdy vyženou z vody trotla, který si myslí, že nejlepší místo pro blbnutí na skůtru je kolem zakotvených lodí, tak jim zatleskám.
No uvidíme.. tohle nebude klasická poříční policie, ale několik obvodních oddělení. Tak doufám, že to nebudou brát moc "vážně".
- Denis
- zkušený harcovník

- Reputace: 154
V Plavebnej mape pre rekreačnú plavbu LABE je v Hřensku na na 109.1 km napísané " vývazište pro malá plavidla". Je reálne sa tam s malým plavidlom vyviazať, alebo je to len fikcia Dá sa tam vystúpiť na breh z lode bez toho aby som sa dolámal. Je tam molo, alebo kamenný násyp? Dá sa tam ísť niekde na záchod, alebo si mám brať chemický zo sebou? Kde je v Hřensku najlepšie kotviť na noc? Je lepšie kotviť na noc v Dečíne?