Labe
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- Fulda
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kolegové
Chci jen upozornit, že na www.marinenet.cz jsou Google mapy , které provozuje 0livero z našeho JI, tak ho oslovte a on tam ty informace vloží. Udělal bych to sám , ale nemám ty informace a také to neumím sám vložit.
Fulda
Chci jen upozornit, že na www.marinenet.cz jsou Google mapy , které provozuje 0livero z našeho JI, tak ho oslovte a on tam ty informace vloží. Udělal bych to sám , ale nemám ty informace a také to neumím sám vložit.
Fulda
-
david
- moderátor
- Reputace: 234
Re: labe
bogi píše:Sandberk : www.sandberk.wz.cz
dik za sandberk, ale jak koukám je to furt stejná pakárna. na jezero nesmíš a u nich přistát taky ne, leda bys chtěl být členem.
asi si na svý louce udělám taky Yacht Club Marine pro V.I.P. a budu chtít členství za přistání na pivo.
- Olivero
- návštěvník fóra

- Kontaktovat uživatele:
Fulda píše:Ahoj kolegové
Chci jen upozornit, že na www.marinanet.cz jsou Google mapy , které provozuje 0livero z našeho JI, tak ho oslovte a on tam ty informace vloží. Udělal bych to sám , ale nemám ty informace a také to neumím sám vložit.
Fulda
Kluci este chvilku vydrzte, poponahlam sa stym a po tomto vikende budu stranky plne kvasim sluzbam
Potom vysvetlim co a jako, bude ktomu zalozeny novy topik.
- Felix
- zkušený harcovník

- Reputace: 152
- Kontaktovat uživatele:
david píše:je to furt stejná pakárna. na jezero nesmíš a u nich přistát taky ne, leda bys chtěl být členem
Nepřišlo mi to jako tak velká pakárna, pokud jsem správně pochopil, staneš se za symbolickou dvacku "sezónním členem" a v tu chvíli můžeš za poplatek užívat členský servis, na jehož poskytování by klub v případě, že bys nebyl členem, potřeboval živnostenské oprávnění, souhlas hygienika, schválení hasičů, povolení vodosprávního úřadu, vyjádření starý Dymákový a dalších 157 razítek...
-
david
- moderátor
Felix píše:david píše:je to furt stejná pakárna. na jezero nesmíš a u nich přistát taky ne, leda bys chtěl být členem
Nepřišlo mi to jako tak velká pakárna, pokud jsem správně pochopil, staneš se za symbolickou dvacku "sezónním členem" a v tu chvíli můžeš za poplatek užívat členský servis, na jehož poskytování by klub v případě, že bys nebyl členem, potřeboval živnostenské oprávnění, souhlas hygienika, schválení hasičů, povolení vodosprávního úřadu, vyjádření starý Dymákový a dalších 157 razítek...
z tohodle pohledu máš jistě ( a i oni ) pravdu, akorát mě se nechce stát v nějakým klubu, poslouchat stejný kecy jako ve všech klubech, ale chci se cachtat se na jezeře bez dozoru okolí, eventuelně ogrilovat ptáka a přespat na kotvě. takovej sem já
- bogi
- návštěvník fóra

labe
David to presne vystihol,čiže trafil klinec/hřebík/ rovno na hlavičku. Ináč prostredie ok,
kúpanie super, lenže prebieha ťažba,len nedela je volno. A za 20,- si člen , platí to na sezonu,konzumuješ,pobyt platíš len keď si cez noc, máš vodu ,WC,sprchu. A nájdu sa aj čo nepatria do pakárne.
kúpanie super, lenže prebieha ťažba,len nedela je volno. A za 20,- si člen , platí to na sezonu,konzumuješ,pobyt platíš len keď si cez noc, máš vodu ,WC,sprchu. A nájdu sa aj čo nepatria do pakárne.
-
david
- moderátor
sedivak píše:No tak to těch 20kč ještě jde, to členství v klubu Kotva Brandýs n.L ( aby jsi mohl beztrestně vplouvat na Probošťák a Borecká jezera) stojí nemíň 600 kč na rok a to ještě není jisté zda tě vezmou.
omyl, nestojí. stojí výrazně míň než pokuta za porušení zákazu a míň než povinné přenocování na sandberku v klubu. můžeš hádat. pravda je, že to nedaj každýmu - asi ví proč

Na Sandberk není zákaz vplutí, pouze je omezena rychlost na 5 km.
Co je povinné přenocování a kolik stojí nevím, ale předloni jsem tam za přenocování platil do stovky-asi 80 (stan,já a dvě děti 14let)
Vloni jsem byl upozorněn, že kupující u občerstvení musí být členem klubu (20Kč na rok), prý je kontroluje obec, což raději zaplatím, než bych obtěžoval nějakého člena, zejména když nás je víc a budeme se stavovat za pár dní na zpáteční cestě. (Byla snaha mi to vysvětlit, ale nesnažil jsem se to chápat)
ToDavid: Dík za upozornění na Veletov, projížděl jsem 8x a ani jednou nezaregistroval možné odbočení. Příště budu pozornější.
Co je povinné přenocování a kolik stojí nevím, ale předloni jsem tam za přenocování platil do stovky-asi 80 (stan,já a dvě děti 14let)
Vloni jsem byl upozorněn, že kupující u občerstvení musí být členem klubu (20Kč na rok), prý je kontroluje obec, což raději zaplatím, než bych obtěžoval nějakého člena, zejména když nás je víc a budeme se stavovat za pár dní na zpáteční cestě. (Byla snaha mi to vysvětlit, ale nesnažil jsem se to chápat)
ToDavid: Dík za upozornění na Veletov, projížděl jsem 8x a ani jednou nezaregistroval možné odbočení. Příště budu pozornější.
- sedivak
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 6
david píše:sedivak píše:No tak to těch 20kč ještě jde, to členství v klubu Kotva Brandýs n.L ( aby jsi mohl beztrestně vplouvat na Probošťák a Borecká jezera) stojí nemíň 600 kč na rok a to ještě není jisté zda tě vezmou.
omyl, nestojí. stojí výrazně míň než pokuta za porušení zákazu a míň než povinné přenocování na sandberku v klubu. můžeš hádat. pravda je, že to nedaj každýmu - asi ví proč
Já jsem kdysi byl členem, ale jen krátce. No a platil jsem asi kolem 500 kč - to jsem tam, ale měl u nich zakotvenou loď.
Asi si jde u nich koupit hostovačku (bez kotvení) a ta bude jak říkáš levnější???
- bogi
- návštěvník fóra

Vlaňajšie ceny: spustenie lode -100,-, ubyt. mimo budovu: osoba nad 10 r -30,-/noc,
stan ,auto ,príves: 30,-/noc, chatička: 200,-, ubyt. v budove:1-2 noci: 100,- viac nocí:80,- , povlečenie: 40,-, kuchynka s chladničkou: 20,-/den
kotvenie: den 80,- + 30,- osoba/noc
týždeň 400,-+ 20,- osoba/noc
mesiac 1300,-
sezona 5000,-
lyžovanie ceny neviem, ale dá sa zistiť ak bude záujem,inak ak si zaplatil 20,- dostal si kartičku a mal si to pre celu osádku lode napr.4 osoby .
stan ,auto ,príves: 30,-/noc, chatička: 200,-, ubyt. v budove:1-2 noci: 100,- viac nocí:80,- , povlečenie: 40,-, kuchynka s chladničkou: 20,-/den
kotvenie: den 80,- + 30,- osoba/noc
týždeň 400,-+ 20,- osoba/noc
mesiac 1300,-
sezona 5000,-
lyžovanie ceny neviem, ale dá sa zistiť ak bude záujem,inak ak si zaplatil 20,- dostal si kartičku a mal si to pre celu osádku lode napr.4 osoby .
- sedivak
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 6
Včera jsem se byl projít podél Labe mezi Křenkem a Borkem a musím říct, že se mi chtělo brečet nad tím co všechno se dá na břehu najít naplavené-na cca 100 metrech břehu bylo nejmíň 20 pet lahví a hromada polystyrenu a plastů - no hrůza. A to bylo podél celého břehu cca 3km co jsem procházel.
No a na březích zase hromady odpadků po tábořících rybářích.......
Je to moc smutný, když tohle člověk vidí, v tomhle se určitě řadíme mezi rozvojové země...
No a na březích zase hromady odpadků po tábořících rybářích.......
Je to moc smutný, když tohle člověk vidí, v tomhle se určitě řadíme mezi rozvojové země...
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník

- Reputace: 11
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel že v sobotu pořádá David plavbu do Davle: http://jachting.info/modules.php?name=F ... ac73#42842
Měl jsem takovej nápad, že když tam nemám čím jet po vodě, pojedu tam fotit ze břehu, když nebude zrovna vánice jako je v Praze teď
Měl jsem takovej nápad, že když tam nemám čím jet po vodě, pojedu tam fotit ze břehu, když nebude zrovna vánice jako je v Praze teď

- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník

- Reputace: 11
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, té schovávačce na nádraží se za mých mladých let říkalo "U náhradního volna".
Já myslel že tak v 10 zkusím pár fotek u zdymadla, tam dojedu tramvají, pak v 10:27 z Modřan vlakem do Skochovic, tam budu 10:52, tak na ně počkat, nafotit a dojet tu stanici vlakem v 11:43 do Davle. Pokud s těma loděma pojedou na čas...
Ale nějak mi připadá, že se ti tu ozvalo dost málo účastníků.
Hrome, nejsme ve špatným vlákně

Já myslel že tak v 10 zkusím pár fotek u zdymadla, tam dojedu tramvají, pak v 10:27 z Modřan vlakem do Skochovic, tam budu 10:52, tak na ně počkat, nafotit a dojet tu stanici vlakem v 11:43 do Davle. Pokud s těma loděma pojedou na čas...
Ale nějak mi připadá, že se ti tu ozvalo dost málo účastníků.
Hrome, nejsme ve špatným vlákně