Ta tvoje Tes je ploutvová, pokud vím, tak by šla spustit v Davli. Parkování „ za plotem“ by asi šlo v jednom statku/ dílně/ taky v Davli - Sázava u kamaráda Honzy – 604 623 804. Teď je s plachetnicí někde na Orlíku, ale vrací se – zkus ho.
http://www.mapy.cz/#q=davle&t=s&x=14.40 ... 238_1&l=15
http://www.mapy.cz/#q=davle&t=s&x=14.39 ... 238_1&l=15
Vltava - možnost spuštění lodě jeřábem nebo něčím vhodným
Moderátoři: vilma, Pepa, david
-
- Reputace: 0
- libor.janko
- aktívní jachtař
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
nevíte někdo ještě o dalších místech, kde by se v Praze dala dát loď na vodu a nechat tam auto s vlekem aniž by ho někdo ukradl? Třeba i o nějakém rozumném sjížďáku, né moc příkrém? Vím o tom www.yccl.cz (už jsem s nimi i mluvil, tam by to šlo, ale je problém, že musím přesně vědět čas kvůli spouštění jeřábem a s tím mám trošku problém - jezdíme s malou a vždycky máme buď velký časový předstih nebo zpoždění) a KVM Libeň, tam by to taky šlo. Jsou ještě nějaká další místa a kluby?
Připravuji léto a tak řeším rúzné varianty. Moc děkuji za osobní tipy.
nevíte někdo ještě o dalších místech, kde by se v Praze dala dát loď na vodu a nechat tam auto s vlekem aniž by ho někdo ukradl? Třeba i o nějakém rozumném sjížďáku, né moc příkrém? Vím o tom www.yccl.cz (už jsem s nimi i mluvil, tam by to šlo, ale je problém, že musím přesně vědět čas kvůli spouštění jeřábem a s tím mám trošku problém - jezdíme s malou a vždycky máme buď velký časový předstih nebo zpoždění) a KVM Libeň, tam by to taky šlo. Jsou ještě nějaká další místa a kluby?
Připravuji léto a tak řeším rúzné varianty. Moc děkuji za osobní tipy.
- Zdenda12345
- zkušený harcovník
- Reputace: 73
- libor.janko
- aktívní jachtař
- Kontaktovat uživatele:
- Chobotnice
- návštěvník fóra
- Reputace: 22
Re:
Zdenda12345 píše:Ahoj, já spouštím loď v Lahovičkách. Na levém břehu hned nad jezem je betonovej sjezd. Nechávám tam i auto. Neni to nikde za plotem, ale zatim se mi nic nestalo. ťuk, ťuk.
Ahoj a v těch lahovičkách je ten sjezd betonovej, nebo nějak hladkej? Potřebuju teď do tejdna někde zkušebně spustit na vodu takový speciální plavidlo. Má to vlastní kolečka 250mm, čili nic moc, tak aby se to nezadrhávalo. Představa je vyjet s tim z transita, spustit lanem na vodu, vyzkoušet, navijákem zas do auta.
Myslel jsem původně Třebenice. který mám blíž a je tam klid, ale teď bude problém se sněhem...
Dík
- Zdenda12345
- zkušený harcovník
- Reputace: 73
Re: Vltava - možnost spuštění lodě jeřábem nebo něčím vhodným
Ahoj, je to celý betonový. Je to součástí stavby jezu. Otázkou je jestli tam teď není nějaký bahno. Už jsem tam 2 roky nebyl. Vlek spouštím taky na laně a potřebuju tak metr hloubky. Naposled to bylo jen tak tak. Nějaký bahno tam bylo, ale až hlouběji.
- Chobotnice
- návštěvník fóra
- Reputace: 22
Re: Vltava - možnost spuštění lodě jeřábem nebo něčím vhodným
Jo, dík. potřebuju kde to nebude zamrzlý a aby tam nebyl moc ruch. Zkusim uvidim. Plavidlo je nápadný a nepotřebuju bejt ve všech novinách.