JK píše:Tak veslař je na celým listu jenom jeden, ostatní jsou kanoisti a kajakáři.
Chápu pánové že s tak mizernejma vočima máte problém v 60 metrů širokym kanále minout 6 metrů širokou veslici.
veslar nebo kajakar, to je burt
Moderátoři: vilma, Pepa, david
ixxo píše:Ale páni, oni (veslári a kanoisti) makajú za svoje, vyhnúť motorákom je predsa jednoduché tam treba len trochu pootočiť kormidlom, vody je dosť, každý sa zmestí. Kanoisti zase čakajú, že budete ohľaduplní a neurobíte veľkú vlnu, ono na tom kajaku alebo kánoi je to dosť labilné, skúšal ste to niekto niekedy?
JK píše:Zdendo to je ale jejich problém ne tvuj.
Musej prostě čumět kam jedou.
Martin88 píše:ixxo píše:Ale páni, oni (veslári a kanoisti) makajú za svoje, vyhnúť motorákom je predsa jednoduché tam treba len trochu pootočiť kormidlom, vody je dosť, každý sa zmestí. Kanoisti zase čakajú, že budete ohľaduplní a neurobíte veľkú vlnu, ono na tom kajaku alebo kánoi je to dosť labilné, skúšal ste to niekto niekedy?
zrovna dotycny ostrov jsem asi ze zdejsich prispevovatelu objel nejvicekrat, na rychlostnim kajaku jsem totiz na Sparte zacinal moje kamaradeni se s vodou![]()
takze vim jake to je, kdyz Ti od parniku strikne pres limec do ksichtu voda, v cervnu dobry, v unoru ne
david píše:JK píše:Zdendo to je ale jejich problém ne tvuj.
Musej prostě čumět kam jedou.
tak ajnfach to nebude. Ty máš taky čumět okolo, a taky i dozadu, a předejít plavební nehodě. Tím se jich nechci zastávat, jsou to dost svérázi, votom žádná.
Ale, kdyby došlo na lámaní chleba při průseru, nebylo by asi tak jednoznačný.
copy píše:na takomto mieste by som s autom nešiel dole. Buď lano, alebo (ešte lepšie) naviják. A auto na rovine, s klinmi pod kolesami.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti