Labe
Moderátoři: Pepa, david, vilma
- Fulda
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Labe
Zdravím.
Vážení přátelé kdo mi poradí sjezd do vody kolem Brandýse pro kajutový motoráček cca 500kg na rolnách. A parkování auta s vlekem na pár dní. Znám sjezd na Křenku, ale mám obavu tam nechat auto o samotě.
Děkuji předem za případné rady. Eventuelně na mobil 602 416 886.
Vážení přátelé kdo mi poradí sjezd do vody kolem Brandýse pro kajutový motoráček cca 500kg na rolnách. A parkování auta s vlekem na pár dní. Znám sjezd na Křenku, ale mám obavu tam nechat auto o samotě.
Děkuji předem za případné rady. Eventuelně na mobil 602 416 886.
ahoj,
letos v červenci jsem proplul část Labe a z vody sledoval možnosti kotvení a slipy.Ten co tě zajímá by mohl být na levém břehu km 869,4.
Ovšem nezkoumal jsem jeho podvodní část a možnost příjezdu ze břehu.
letos v červenci jsem proplul část Labe a z vody sledoval možnosti kotvení a slipy.Ten co tě zajímá by mohl být na levém břehu km 869,4.
Ovšem nezkoumal jsem jeho podvodní část a možnost příjezdu ze břehu.
- packa
- zkušený harcovník
- Reputace: 12
pokud by ti nevadilo ujet par kilaku navic tak bych to udelal obracene,hodit lod na vodu v Tynci nad Labem(sjezd+parkovani v marine) jeden den nahoru na Hrčaky a pak po proudu dolu.no a pak uvidiš jestli zpatky nebo si dojet pro auto vlakem a naložit treba až v Mělniku.....jo a pokud by to bylo po 20.8. tak se ozvi na kus reči 

- packa
- zkušený harcovník
- Reputace: 12
jak pise David-kilometraž na strankach SPS nebo Lavdis ..pokud popluješ nahoru tak na ř.km 927,8 je takova mala šikovna zatoka a když budeš mit štěstí tak..........
no ja rano valim na Lipno a vracim se 21.8 tak te pak zkusim prozvonit

- Finn
- aktívní jachtař
- Reputace: 10
Fuldo, já spouštím a nechávám auto s vlekem v Týnci, tam je vše v bezpečí za 100,- na den a spuštění a vytažení celkem 300,- Potom ještě Sandberk u Kolína, tam je to cca za půlku ale je tam omezení, motor do 10 hp. Byl jsem tam i letos. Jinak sjezdů je povíce ale auto s vlekem bych týden takhle stát nenechal. Však Packa s Davidem ti už poradili. Ahoj
david píše:Pokud by někdo stihnul Žernoseky než se ochladí, tak tu je super voda 25°C, průhledná do 1,5-2m. Řasy minimálně.
Jj pravda, sám jsem tam strávil nádhernej koupací víkend pár metrů od tebe na tom maličkém poloostrově s lehce vynovenýma neckama co jsi viděl u Veletova. Ani motor už neprotestoval.

- ondra
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 1
Ahoj lidičky od Labe,
jak se tváříte na nové podmínky a ceny od PLa? Letos všem plošně vypověděli smlouvu na pronájem pozemků přístavišť.
Jak jsem to počítal, vychází to na trojnásobek, oproti 2021.
Nové podmínky poskytování nemovitého majetku třetím osobám
Bendová Hana 15. září 2021
Na základě závěrů interního auditu přistoupilo Povodí Labe, státní podnik od 1. 9. 2021 k systémové změně v oblasti poskytování nemovitého majetku do užívání třetích osob, a to včetně úpravy cenových pravidel. Tyto změny se promítnou nejen do nově uzavíraných smluvních vztahů (jedná se především o nájemní smlouvy, smlouvy o zřízení věcného břemene či práva stavby), ale vynutí si i revizi některých stávajících smluv.
V prvé řadě se jedná o nájemní smlouvy pro umístění plavebních zařízení. Všechny tyto smlouvy budou v nejbližších dnech vypovězeny a nájemci budou písemně návodným dopisem informováni o možnosti pokračování stávajícího nájemního vztahu na základě dodatku, který bude uzavřen v průběhu výpovědní lhůty v souladu s nově schválenými pravidly. Stávajícím nájemcům bude rovněž nabídnuta možnost pokračovat v užívání majetku státního podniku na základě uzavření nové nájemní smlouvy dle aktuálně platných vnitropodnikových pravidel.
jak se tváříte na nové podmínky a ceny od PLa? Letos všem plošně vypověděli smlouvu na pronájem pozemků přístavišť.
Jak jsem to počítal, vychází to na trojnásobek, oproti 2021.
Bendová Hana 15. září 2021
Na základě závěrů interního auditu přistoupilo Povodí Labe, státní podnik od 1. 9. 2021 k systémové změně v oblasti poskytování nemovitého majetku do užívání třetích osob, a to včetně úpravy cenových pravidel. Tyto změny se promítnou nejen do nově uzavíraných smluvních vztahů (jedná se především o nájemní smlouvy, smlouvy o zřízení věcného břemene či práva stavby), ale vynutí si i revizi některých stávajících smluv.
V prvé řadě se jedná o nájemní smlouvy pro umístění plavebních zařízení. Všechny tyto smlouvy budou v nejbližších dnech vypovězeny a nájemci budou písemně návodným dopisem informováni o možnosti pokračování stávajícího nájemního vztahu na základě dodatku, který bude uzavřen v průběhu výpovědní lhůty v souladu s nově schválenými pravidly. Stávajícím nájemcům bude rovněž nabídnuta možnost pokračovat v užívání majetku státního podniku na základě uzavření nové nájemní smlouvy dle aktuálně platných vnitropodnikových pravidel.
- geus
- zkušený harcovník
- Reputace: 37
Myslim ze je to nehorazne aby nekdo zdrazil 300%.a.jeste k tomu stat . Tteba unas ta cena pronajmu je stejna jak cena pozemku kdyz to neni stavebni pozemek. To se mi zda trochu prehnane a jeste tam musim kde kohu pustit a uklizet to musim. Pro duchodce je to treba likvidacni a najem vic jak cena lode. A nelze srovnat ceny Labe s Vltavou Slapy Orlik.to jsou bohate kraje kde jsou jine platy jina cena nemovitosti. Dum v centu.ust preci taky nestoji kak dum ma Vaclavaku. Stat by mel pronajat za cenu obvyklou a ja pronajimam.pozemek.10m od Labe zahradla pani 350m2 s vybavenou chatkou celorocni uzivani za blbejch 10tis rocne kdyz ji povim date mi i s chatkou 40tis rocne tak me posle do kytek
- ferdas
- aktívní jachtař
- Reputace: 36
Dobrý den všem,
možná jsem mimo, omlouvám se. Dneska jsem zjistil, že se chystá sanace přibližně poloviny Sandberku. To je navezení cca 900 000 m3 odpadu, pravděpodobně stavebního. 100 nákladních aut denně. Na Sandberku jsem nebyl, znám jen ze zdejších fotek. Místní vědí. Tady na föru jsem o té akci žádnou zmínku nenašel.
Více na:
https://www.petice.com/zabrame_uloii_90 ... o_sandbeka
https://portal.cenia.cz/eiasea/detail/EIA_STC2267
F.
možná jsem mimo, omlouvám se. Dneska jsem zjistil, že se chystá sanace přibližně poloviny Sandberku. To je navezení cca 900 000 m3 odpadu, pravděpodobně stavebního. 100 nákladních aut denně. Na Sandberku jsem nebyl, znám jen ze zdejších fotek. Místní vědí. Tady na föru jsem o té akci žádnou zmínku nenašel.
Více na:
https://www.petice.com/zabrame_uloii_90 ... o_sandbeka
https://portal.cenia.cz/eiasea/detail/EIA_STC2267
F.