Rozkoš, je tu někdo?
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- ZdTrader
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Rozkoš, je tu někdo?
Je tu někdo kdo se plaví na Rozkoši
?

ZdTrader: co chystáš za loď? po mých zkušenostech je rozkoš ideální na učení a okruhovky, na kajutovce tě to tam přestane brzy bavit (můj názor) důvod je, že prostě nemáš kam plout, kotviště je jen ve Slavii a Odysseus, obě jsou na bójích a chráněné jen z jedné strany, Odysseus je na tom trochu líp, rozhodně bych si pořádně prohlédl řetěz a bóji na kterou by ses vyvazoval, v Odysseovi je menší komfort, ale řekl bych větší svoboda tvého počínání a asi i cena kotevného, nevím kolik platí hosté....
bedřich: jaký máš katamarán? já mám hobie 14, tak pokud to je srovnatelný, tak to můžem někdy dát, ještě tam jezdí kamarád se star catem, ale ten je těžší a pomalejší
bedřich: jaký máš katamarán? já mám hobie 14, tak pokud to je srovnatelný, tak to můžem někdy dát, ještě tam jezdí kamarád se star catem, ale ten je těžší a pomalejší
srovnatelný tak velikostí, jinak mi patrně ukážeš kormidla, ale to nevadí, není nad trochu adrenalinu při závodech
chtěl jsem stavět, ale teď veškerý volný čas promrhám na rekonstrukci domu, ta 21 se mi líbila, jako startovací kat, ale je malá, viděl jsem ji na Lipně a aby ses vyspal v plováku, tak nesmíš trpět klaustrofobií, já se spíš musím zbavit svých kajutovek než začnu s něčím novým..., tak spíš do budoucna vybírám nějakou univerzální loď, výhodu katu vidím kromě rychlosti v pohodlí na palubě a nízké převozní hmotnosti
chtěl jsem stavět, ale teď veškerý volný čas promrhám na rekonstrukci domu, ta 21 se mi líbila, jako startovací kat, ale je malá, viděl jsem ji na Lipně a aby ses vyspal v plováku, tak nesmíš trpět klaustrofobií, já se spíš musím zbavit svých kajutovek než začnu s něčím novým..., tak spíš do budoucna vybírám nějakou univerzální loď, výhodu katu vidím kromě rychlosti v pohodlí na palubě a nízké převozní hmotnosti
- ZdTrader
- návštěvník fóra
To já jsem fanda hlavně trimaránů, tenhle je bomba: http://www.f-boat.com/pages/trimarans/F-22.html , ale přijde mne to na stavbu hodně náročné...
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Možná je to sekce optimální loď na Rozkoš.
Jinak ten odkaz na Farriera je fakt dobrý. Prošel jsem část a dělali se nějaké trupy i u nás:
Radim Zizka of BUKVAJ, s.r.o. is building F-82s to order and also built the center hull for Oliver Dom's F-22 in Prague.
Trochu jsem Googlil http://www.bukvaj.com/main.php3?disp=kontakt&lang=eng
Jinak ten odkaz na Farriera je fakt dobrý. Prošel jsem část a dělali se nějaké trupy i u nás:
Radim Zizka of BUKVAJ, s.r.o. is building F-82s to order and also built the center hull for Oliver Dom's F-22 in Prague.
Trochu jsem Googlil http://www.bukvaj.com/main.php3?disp=kontakt&lang=eng
Re: Rozkoš, je tu někdo?
Zdravím , hledám info kde se dá aktuálně sjet na vodu . (Auto - vlek s okruhovkou)
- bedrich
- aktívní jachtař
- Reputace: 22
Např. Surfcentrum U Milana, na vebu pod názvem "rozkosnipirati.cz"
Dík za info,spíš jsem myslel nějakou tu cestu co vede až k vodě .Ty kluby si nechám až na poslední možnost,
- bedrich
- aktívní jachtař
- Reputace: 22
Tohle není uzavřenej klub, spíš veřejnej surfařskej kemp. Je tam sice závora, není to oplocený, panelovej sjezd, dá se domluvit. Ty znesvářený jachtkuby jsou na poloostrově a "cizince" moc nemusej.
Cesty k vodě ažtak nefungují - na velký Rozkoši kolísá hladina, (teď zrovna je trochu níž) jílovitý dno, takže mimo beton se s autem nechytáš.Taky je na naprostý většině zákaz vjezdu.
Můžeš kouknout na kameru u vody.
Cesty k vodě ažtak nefungují - na velký Rozkoši kolísá hladina, (teď zrovna je trochu níž) jílovitý dno, takže mimo beton se s autem nechytáš.Taky je na naprostý většině zákaz vjezdu.
Můžeš kouknout na kameru u vody.
Tak jsem to byl omrknout,domluva dobrá ale není voda 

- Kolemjdoucí
- nováček na fóru
Ahoj, taky hledám někoho, kdo má katamarán a chtěl by brázdit Rozkoš. Ta okruhovka také nevypadá špatně
Copak je to zač?