Podjezdná vý¹ka mostu na ®ivoho¹»
Moderátoři: vilma, Pepa, david
Vypada, vypada, vzdycky mam pocit, ze se nevejdu pod Barrandovsky most v Praze a ten je podstatne nizsi
.
Jestli si chces byt na 200% jisty, tak zajdi nahoru na most s pasmem a zmer si to. Zakotvit se da jedes-li od hraze po leve strane u plaze pred mostem a z druhe strany mostu na prave strane luxusni zatoka.

Jestli si chces byt na 200% jisty, tak zajdi nahoru na most s pasmem a zmer si to. Zakotvit se da jedes-li od hraze po leve strane u plaze pred mostem a z druhe strany mostu na prave strane luxusni zatoka.
- JardaF
- zkušený harcovník
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem tam včera a výška se zdá dostatečná i pro velký plachetnice. Ale zaujalo mě to a hledal jsem a vygooglilTOHLE. I když asi to není úplně exaktní. Hladina vody byla včera tak metr a půl pod maximem.
koukal jsem do mapy a taky to tam nemám, podle mě je smutné, že na něj nikdo nedokáže navěsit informační ceduli. Netýká se to jen tohoto mostu na Vltavě, od nás to má snad jen Kamýcký, asi se opět nemohou dohodnout čí je to vlastně starost. Jako perličku bych přidal, že v mapě má náš 5,7m a na mostě je 5,6m.