Zdravím všechny. Měl bych dotaz,jestli má někdo zkušenosti s plachtěním na přehradě v Želivu. Já vím, že to na plachtění není moc velká plocha, ale mám to poměrně blízko a hlavně se to potřebuju naučit.
Nemám na mysli Želivku ( Švihov ), vím,že to je zdroj pitné vody a veškeré vodní sporty jsou zakázané.
Vodní nádrž Želiv
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- lukaskubat
- nováček na fóru

- Reputace: 0
- hula-m
- návštěvník fóra

Myslíš Trnávku přímo u Želiva nebo Sedlickou nádrž? U sedlické nádrže mám chatu. Nesmí se tam na motor, ale jinak mám pocit , že s větrem to nejní úplně beznadějné. Jednou před mnoha lety tam někdo přivez na odpoledne fireball a pěkně mu to lítalo. U bývalé prodejny je betonový příjezd až k vodě. Pozitivem by mohla být hluboká voda hned u břehů.
O Trnávce nevím prakticky nic.
O Trnávce nevím prakticky nic.
- lukaskubat
- nováček na fóru

Myslel jsem hlavně Trnávku. Zdá se mi o dost širší než Sedlice - kvůli plavbě proti větru.Ale zase tam jsou prý zrádné kořeny kousek pod hladinou.Tak nevím. Každopádně vyzkouším obě přehrady. Docela mě zaujal ten nájezd do vody,jak o něm píšeš.Mám Piráta,takže to by byla ideálka.Není problém dostat ho do vody, ale z vody je to trochu těžší,hlavně na hlíně nebo trávě.