PK Štěchovice

Popis zajímavých míst na českých vodách

Moderátoři: vilma, Pepa, david

david
moderátor
Reputace: 234

PK Štěchovice

Příspěvekod david » úte čer 28, 2011 11:58 pm

tak nám típli Štěchovice až do konce srpna :hmm:

http://www.pvl.cz/vodohospodarske-infor ... alni-cesta
lebon
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 1

Příspěvekod lebon » čtv čer 30, 2011 10:04 am

Dobrý den,na tomto foru jsem už celkem dlouho,ale jenom jako čtenář.Jelikož mě syn po použití počítače nazývá HEKREM,tak na to moc nesahám.Nic méně jsem majitel malého kajutového motoráčku ( délka 4,20m a 50hp yamaha) a manželka se letos rozhodla ,že vyrazíme na Vltavu,od Prahy nahoru,pokud možno až do Krumlova.Je to vůbec realné?Zatím jsme jezdili kromě Chorvatska hlavně (jsme s Ostravy)na Slovensko ještě s ohledem na potápění.Děkuji Vám za pomoc
kolovratek
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 1

Příspěvekod kolovratek » čtv čer 30, 2011 1:12 pm

Od Budějovic do Krumlova ani náhodou. Letos jsme to jeli na keně z Vyššího Brodu do Boršova a celou cestu jsme drhli.
Petrgar
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 3

Příspěvekod Petrgar » čtv čer 30, 2011 6:40 pm

lebon píše:Dobrý den,na tomto foru jsem už celkem dlouho,ale jenom jako čtenář.Jelikož mě syn po použití počítače nazývá HEKREM,tak na to moc nesahám.Nic méně jsem majitel malého kajutového motoráčku ( délka 4,20m a 50hp yamaha) a manželka se letos rozhodla ,že vyrazíme na Vltavu,od Prahy nahoru,pokud možno až do Krumlova.Je to vůbec realné?Zatím jsme jezdili kromě Chorvatska hlavně (jsme s Ostravy)na Slovensko ještě s ohledem na potápění.Děkuji Vám za pomoc

Ahoj. S motorákem lze teoreticky plout do Č. Budějovic. Prakticky do Týna n Vltavou. Dále nejsou komory (doufám, že jsem to nepopletl). Letos ale daleko nedopluješ viz. vlákno oprava Vrané. Jsem rád, že se ozval suchozemský krajan. Jsem z Opavy. Můžeme někdy vymyslet nějakou lodní akci na Severní Moravě a přilehlém okolí.

Zpět na