Ozzie,Malý Dunaj smerom od Kolárova je splavný,resp nehrozia nejaké nečakané prekážky pod hladinou?
V Kolárove je nejaké miesto,kde sa dá nechať auto pri vode na pár hodín,bez toho aby si musel mať obavy,že ti ho rozoberú?
Ty si odkiaľ?
Moderátoři: vilma, Pepa, david

Ljuk píše:...Malý Dunaj smerom od Kolárova je splavný,resp nehrozia nejaké nečakané prekážky pod hladinou?

).

Foto sa mi pridat nepodarilo....

, od Topolnikov sme stretli zopar clnov. Osobne som spoznal Ozziho so synom, tymto pozdravujem. Celu cestu sme zavrsili pod zeleznicnym mostom v Komarne, kde je zjazd pre clny. Maly Dunaj nieje moc idealny pre motoraky ( tri krat som zabagroval) ale ked si clovek dava pozor, da sa. Bolo dost usekov kde nestacilo vytrimovanie a musel som vypnut motor a vyklopit motor. Nas sonar bola dvojmetrova palica s ktorou sme priebezne merali hlbku, no z casti to malo na starosti suche pocasie a tym nizsi stav vody. Cestovna rychlost bola okolo 8km, presli sme cca 150km a spalili 14 litrov benzinu. Vypocitany priemer spotreby 0,7 l na hodinu jazdy. Viem jedno, chceme si to zopakovat!Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti