Budem(e) na Dunaji
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- pupi
- návštěvník fóra

- Reputace: 9
Budem(e) na Dunaji
Po dohode s Ozzim, ak nebude pršať, tak v nedeľu poobede som tiež na Hrušovskej .....
- Jozef.
- návštěvník fóra

- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
Pár ľudí sa chystá na výlet po Dunaji, zhruba s týmto programom:
- V piatok 26. apríla, okolo obeda, alebo aj poobede vylodenie v Medveďove.
- Preplavba na "nulku", t.j. km 1800 ( v skutočnosti 1802), kde je pekná zátoka.
- Varenie gulášu a oslava všetkého možného , čo sa udialo, kým sme sa nevideli cez dlhú zimu. Možnosť odbehnúť (skôr odplávať) na návštevu známych v blízkom okolí.
- Krátka návšteva krčmy v Gönyü (Maďarsko) pre čapované pivo.
- Sobota , zatiaľ nedohodnuté. Možnosti:
- plaviť sa dole až po Patince, oproti je camp, skanzen lodí, výborná zabava.
- plavba po Mošonskom Dunaji do Györu, návšteva trhu.
- len tak vegetovať ..
- V prípade dobrého počasia aj nedeľa.
- V piatok 26. apríla, okolo obeda, alebo aj poobede vylodenie v Medveďove.
- Preplavba na "nulku", t.j. km 1800 ( v skutočnosti 1802), kde je pekná zátoka.
- Varenie gulášu a oslava všetkého možného , čo sa udialo, kým sme sa nevideli cez dlhú zimu. Možnosť odbehnúť (skôr odplávať) na návštevu známych v blízkom okolí.
- Krátka návšteva krčmy v Gönyü (Maďarsko) pre čapované pivo.
- Sobota , zatiaľ nedohodnuté. Možnosti:
- plaviť sa dole až po Patince, oproti je camp, skanzen lodí, výborná zabava.
- plavba po Mošonskom Dunaji do Györu, návšteva trhu.
- len tak vegetovať ..
- V prípade dobrého počasia aj nedeľa.
- pupi
- návštěvník fóra

- Reputace: 9
Mno, dnes som to prebral, bol pozrieť s tým najpovolanejším
a prenášať budem tu:
Môj čln s dajakou tou výbavou má 130kg a na kolečkách tých cca 70m v pohode pretiahnem. Myslím si že staré koryto je určite krajšie ako 30km umelého kanála a keď mám tu možnosť tak pôjdem tade. Kvôli práci môžem vyraziť až sobotu na obed a kvôli práci musím byť nedeľu o 17-tej doma, takže podľa vášho plánu sa nestretneme. Nabudúce pôjdem ďalej, úsek čo opisuješ.
a prenášať budem tu:
Môj čln s dajakou tou výbavou má 130kg a na kolečkách tých cca 70m v pohode pretiahnem. Myslím si že staré koryto je určite krajšie ako 30km umelého kanála a keď mám tu možnosť tak pôjdem tade. Kvôli práci môžem vyraziť až sobotu na obed a kvôli práci musím byť nedeľu o 17-tej doma, takže podľa vášho plánu sa nestretneme. Nabudúce pôjdem ďalej, úsek čo opisuješ.
Ahojte!Chceme ísť na splav po Budapešť,neuvažoval ešte niekto po takejto plavbe?Buď od17.mája do 19.alebo ten ďalší týždeň 23,24,25,záleží od počasia.Už by som nechcel ísť v takom vetre aký bol cez víkend ,boli sme od Gabčíkova po maďarské mestečko Gonyú,povodne sme chceli ísť ďalej ale strašne fúkalo tak sme sa radšej otočili.Na starom korite boli také vlny že sme mali čo robiť, dokonca na takom úseku kde by sme to vobec nečakali.
Ja tiež nemám jachtu ,mám30 hp motor a rybársky katamaránový čln ,pojdeme asi tak 30km/h ,hádam do večera sa tam dostaneme,ale musí byť dobré počasie. Pojdeme traja..Mám jedného šoféra pre istotu zabezpečeného na odvoz naspať v prípade núdze ale chceli by sme ísť aj naspať po vlastnej vrtuli,dúfam že nám to vyjde.