Keď som začal rozmýšľať o tomto projekte, tak som to konzultoval cez súkromné správy s viacerými ľuďmi , napr. aj s Liborom.
Mojim zámerom bolo dať dohromady všetky dostupné informácie o Dunaji. A keďže moje vedomosti majú ďaleko k dokonalosti a komplexnosti, tak som sa pokúsil založiť spoločný projekt viacerých dunajplavcov. Mal som aj prisľúbenú spoluúčasť. Preto som aj aktivoval spoločné prihlasovacie meno. V prvom príspevku tejto témy som aj podrobne popísal, ako by to mohlo fungovať.
Tento spôsob zatiaľ nebol akceptovaný. Okrem toho som potreboval priestor pre umiestnenie nemeckého a rakúskeho úseku pred ostatné úseky, tak som úvodný článok upravil.
Ak niekto má chuť sa podieľať na tvorbe tejto témy a dopĺňať, upravovať jednotlivé údaje, má k tomu viacero spôsobov:
1.reagovať v odpovediach alebo súkromnými správami. Tieto reakcie by potom boli prenesené do hlavnej témy.
2.obdržaním hesla k menu Delfín, a dopĺňaním údajov podľa svojich skúseností. Túto formu by mohlo využiť pár overených dunajských matrózov
Takto by mohol vzniknúť postupne spoločný projekt, ktorý by poslúžil pre nové generácie záujemcov o Dunaj.
Ešte k forme:
Možnosti JI sú v písaní html tagov dosť obmedzené, tak som sa rozhodol obrázky neumiestňovať priamo do textu, ale formou odkazov. Takisto úložný priestor JI je dosť obmedzený (pochopiteľné) tak som obrázky umiestnil na moje úložisko.