pocketship-mala kajutovka s vysouvacim kylem
Moderátoři: vilma, Pepa, david, smike
- hood
- návštěvník fóra
- Reputace: 9
pocketship-mala kajutovka s vysouvacim kylem

Naposledy upravil(a) hood dne pon čer 10, 2013 8:39 pm, celkem upraveno 1 x.
- hood
- návštěvník fóra
obdelnik propalili tak ze vznikly dve sablony do sebe zapadajici -jednicka a dvojka na obr. pocitaji si za cm paleni ale aby to bylo presne tak vypali nejdříve obdelnik v mem pripade 300mmx720mm pak to propali v polovine podle nakresu potom je to opravdu presne a muzes to nastavovat na libovolnou delku jednicku nebo dvojku.spara mezi nimi je tak akorát na lepidlo.sirku "prstu"upravi na pocitaci jak potrebujes .delka 720mm je tak akorát pro dobrou manipulaci a ty dva radiusy proti sobe jsou tam proto aby se to nerozlezalo od sebe při lepeni.tak ze to jenom zatizis aby to bylo v rovine a počkáš az to ztvrdne a lehce prebrousis.
- hood
- návštěvník fóra
prekleslovani planu na překližku.aby se plan nekroutil tak jsem do nej vysekal diry pr.10mm a prilepil paskou.pouzivam modrou storch-modra je dobra - dobře drzi a jde lehce odlepit.potom sidlem propicham presne po care a pospojuji tuzkou.pripadne diry oznacim důlčíkem. je to mozna pracnejsi ale naprosto presne

Ahoj vypadá to nádherně, sam se snažím rekonstruovat postarší plachetnici a protože jsem to nikdy nedělal některé operace mi nejdou nebo přinejmenším zaberou hodně času. Chtěl jsem se zeptat ty jsi truhlář nebo to také děláš "jen" podle návodu? Pokud je tohle prace amatera tak musím poněkud přehodnotit názor na svou šikovnost...