Má někdo zkušenosti s nákupem v yachting e-shopech v Polsku.
Jak je to se zasíláním, placením a podobně.
Popřípadě jestli má někdo zkušenosti s objednáním plachet v Polsku.
Díky za příspěvky.
Nakupování v Polsku
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- bokal
- aktívní jachtař

- Reputace: 1
Mám zkušenost s koupí plachet a perseningů (kočárek, bimini, konstrukce) u firmy Sailservice. Mají taky e-shop na různé příslušenství. Jednání bylo na perfektní úrovni. Přebíral jsem si zásilku na polském území, kam jsem si ji nechal poslat.
Vše bylo ve výborné kvalitě (lepší než jsem čekal) Ceny příznivé.
Z dalších, které znám, jsou Mazuria a Aura Sczecin. Jsou to z těch větších, účastní se výstav, dá se očekávat profesionální jednání.
Vše bylo ve výborné kvalitě (lepší než jsem čekal) Ceny příznivé.
Z dalších, které znám, jsou Mazuria a Aura Sczecin. Jsou to z těch větších, účastní se výstav, dá se očekávat profesionální jednání.
to Loudas: z Polska jsem nakupovala na lod jiz nekolikrat (perseniky, kovani atd). Vzdy jsem byla s nakupem spokojena. Vetsinou kdyz neco koupis z jejich e-shopu, tak ti to poslou kuryrni sluzbou GLS (cca 20,- EUR) nebo za polovic Ceskou postou.
Pokud by jsi objednaval plachty, tak oni maji ke kazde (polske) lodi dokumentaci. Ale co se tyka plachet, tak radeji napis na nekolik firem, ceny se lisi.
Pokud budes potrebovat, tak se ozvi treba pres SZ
Pokud by jsi objednaval plachty, tak oni maji ke kazde (polske) lodi dokumentaci. Ale co se tyka plachet, tak radeji napis na nekolik firem, ceny se lisi.
Pokud budes potrebovat, tak se ozvi treba pres SZ