PR článek na www.ihned.cz - Manuál, jak se stát kapitánem.
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- IvoK
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
PR článek na www.ihned.cz - Manuál, jak se stát kapitánem.
Tak dneska "otevřu" www.ihned.cz a co na mne nevykoukne, PR článek "Manuál, jak se stát kapitánem. Jaké zkoušky potřebujete, kolik to stojí a jak na to?" Po jeho rychlém přečtení se nestačím divit polovičatým pravdám a informacím..
Pro případné čteníchtivé http://life.ihned.cz/cestovani/c1-59264280-manual-jak-se-stat-kapitanem-jake-zkousky-potrebujete-kolik-to-stoji-a-jak-na-to
Pro případné čteníchtivé http://life.ihned.cz/cestovani/c1-59264280-manual-jak-se-stat-kapitanem-jake-zkousky-potrebujete-kolik-to-stoji-a-jak-na-to
- Pavel63
- aktívní jachtař

- Reputace: 44
Hm, tak to si přečtu celé. Už na začátku jsem zůstal zírat na větu pod (opravuji: nad)seznamem platných kapitánských průkazů, kde se uvádí:
"Jejich držiteli tedy nehrozí riziko právního postihu nebo finančních škod v případě mimořádné nebo pojistné události"
Tak nevím, co tím básník (pardon - autor) chtěl říct, jestli budu mít platný kapitánský průkaz a udělám nějaký průšvih, tak nejsem právně či finančně postižitelný? Nezapomněli tam náhodou dodat, že to platí při dodržování daných pravidel???
Pavel.
"Jejich držiteli tedy nehrozí riziko právního postihu nebo finančních škod v případě mimořádné nebo pojistné události"
Tak nevím, co tím básník (pardon - autor) chtěl říct, jestli budu mít platný kapitánský průkaz a udělám nějaký průšvih, tak nejsem právně či finančně postižitelný? Nezapomněli tam náhodou dodat, že to platí při dodržování daných pravidel???
Pavel.
- Jarda885
- zkušený harcovník

- Reputace: 102
Taky jsem ten článek přeletěl.
Skutečné lži nebo nepravdy jsem tam nenašel.
Pochopitelně je to informace kusá, určená pro lidi "nezasažené informací".
Je tam řada zjednodušení a možná i nepřesností.
Celkově to není špatný článek. Už byly publikovány horší.
EDIT:
Když si proklineš odkazy na konci článku, zjištíš kdo za tím stojí.
Pozitivní na tom je zjištění, že tito lidé patří k těm nejlepším a nejslušnějším, kdo se na vodě živí.
Skutečné lži nebo nepravdy jsem tam nenašel.
Pochopitelně je to informace kusá, určená pro lidi "nezasažené informací".
Je tam řada zjednodušení a možná i nepřesností.
Celkově to není špatný článek. Už byly publikovány horší.
EDIT:
Když si proklineš odkazy na konci článku, zjištíš kdo za tím stojí.
Pozitivní na tom je zjištění, že tito lidé patří k těm nejlepším a nejslušnějším, kdo se na vodě živí.
Asi tak. Je tam přesně to co tam být mělo. Je to legislativně správně. Žádné polopravdy a neúplné informace tam nejsou...prostě mě to přijde úplně ok.
A efekt, že to někoho třeba přitáhne k jachtingu je také fajn. Víc lidí ...nižší cena. Takže to hodnotím jako něčí velkou šikovnost a pěkný PR počin!
A efekt, že to někoho třeba přitáhne k jachtingu je také fajn. Víc lidí ...nižší cena. Takže to hodnotím jako něčí velkou šikovnost a pěkný PR počin!

- Jakub_Vaurien
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
- Pavel63
- aktívní jachtař

- Reputace: 44
No, podle toho, co jsem slyšel na přednášce v Brně, tak už dnes je poměrně silný přebytek lodí na půjčení např. v Holandsku, takže ceny jsou tam díky tomu pro nás příznivé. Na druhou stranu zase pokud majitelé moc nevydělávají, tak ani moc neinvestují do lodí a jejich výbavy. Budu se tam muset podívat, než se to zase otočí ...
Pavel.
Pavel.
- Felix
- zkušený harcovník

- Reputace: 152
- Kontaktovat uživatele:
Nechat si na ihned.cz uveřejnit PR článek, podepsaný "redakce" a vzápětí na vlastním facebookovém profilu uveřejnit zprávu 
není taktika, kterou bych nějakému klientovi doporučilHolandsko na lodi píše:9 cvicnych plaveb a 1 kapitansky prukaz VMP - to vse muzete vyhrat na stanku Hospodarskych novin na veletrhu Holiday World, ktery zacina jiz zitra na prazskem Vystavisti a pokracuje az do nedele ... A kdyz uz tam budete, zastavte se na vedlejsim stanku - u nasMy mame syry - a pro vsechny
))

Bristol to discover what ships have been sailing.
Hm, tak to si přečtu celé. Už na začátku jsem zůstal zírat na větu pod (opravuji: nad)seznamem platných kapitánských průkazů, Goedkope nike air max kde se uvádí:
Tak nevím, co tím básník (pardon - autor) chtěl říct, jestli budu mít platný kapitánský průkaz a udělám nějaký průšvih, Nike air max 90 tak nejsem právně či finančně postižitelný? Nezapomněli tam náhodou dodat, že to platí při dodržování daných pravidel???
edit Pepa
Tak nevím, co tím básník (pardon - autor) chtěl říct, jestli budu mít platný kapitánský průkaz a udělám nějaký průšvih, Nike air max 90 tak nejsem právně či finančně postižitelný? Nezapomněli tam náhodou dodat, že to platí při dodržování daných pravidel???
edit Pepa