Odpověď Davidovi

Pokec. Možnost prvního představení se na fóru.

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

lynx
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 418

Odpověď Davidovi

Příspěvekod lynx » sob bře 10, 2018 9:40 am

Z tématu o napínáku vantů:

lynx píše:
Jarda885 píše:
Doporučuji přečíst pravidla. Např.:
Pravidlo 2:
.......
S rozmyslem volte název nového tématu, neboť je nutné, aby v maximální možné míře vystihoval budoucí obsah soustředěných informací. Název tématu, v mezích vašeho záměru, volte spíše obecnější.
"Kdo pomůže", "mám otázku", "žádost o radu", jsou typické příklady naprosto nevhodných /bezobsažných/názvů témat. Pokud název tématu neodpovídá zamýšlenému obsahu, může být změněn zakladatelem , moderátory nebo administrátory.

Protože v tomhle tématu nejdou udělovat body – asi proto, že dotaz je ve Společenské rubrice – touto cestou chci vyjádřit souhlas s Jardou. Takhle vágní název tématu je k ničemu. To by příště stačil otazník, ne?
A přitom stačilo napsat něco jako „Dotaz ohledně napínáků vantů“. Je to moc dlouhé?

P. S. Teď vidím, že Geronimo napsal jinými slovy totéž.

david píše:Snad. Místo opakovaného jebání by byla lepší dobrá rada.

lynx píše:Davide, to, co zmiňuješ, je s přibývajícím věkem stále vzácnější, tak si to užíváme. :lol:

david píše:Fajn. Další příspěvek o h o v n ě. Gratuluju.

Davide, kdybys po mém prvním příspěvku (ve kterém mimochodem vysvětluji, proč jej vkládám) okamžitě nenastartoval, nebylo nutné věc dále rozmazávat. Ty sis ovšem neodpustil popuzenou výtku, což je Tvým častým zvykem.
I to je příčinou skomírání tohohle fóra. Mnozí lidé, než aby pořád četli Tvoje výpady a byli vtaženi do různých hádek, raději fórum opustili. Bohužel to často byli aktivní členové, kteří měli co nabídnout. A s nimi odešel i duch fóra (nebo jeho velká část). Duch přátelské výměny zkušeností, informací, nápadů, sdílení aktivit.
Těch několik lidí, kteří tu zůstali a kteří se snaží vkládat reportáže, informace, překlady článků atd. jsou jako kapka v moři lidí, kteří jsou pouhými pasivními konzumenty. A to tak pasivními, že když někdo napíše zajímavou reportáž (jako třeba nedávno Vojta H. o plavbě v Řecku), dostane autor pár kladných bodů, ale následná diskuze v podstatě neexistuje, dotazy a připomínky tak ne.
Je jisté, že fórům konkurují sociální sítě. Jsou sice pomíjivé – co někdo napsal před týdnem už neexistuje -, ale jsou teď v kurzu. Zhoršovat atmosféru ve fóru tak, jak to děláš Ty, je pro fórum medvědí službou.

Odpočívej v pokoji, fórum, mě už to nebaví.
Viky_CZ
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 43
Kontaktovat uživatele:

Re: Odpověď Davidovi

Příspěvekod Viky_CZ » sob bře 10, 2018 10:02 am

Ty Lynxi a není to jenom beznej predsezonni stav? ;)
david
moderátor
Reputace: 234

Příspěvekod david » sob bře 10, 2018 10:50 am

Lynxi, kdybys dřív než přispěješ, si přečetl předchozí, zjistil bys, že k jebání již došlo,a to opakovaně, tudíž příspěvek je zbytečný.
Dále, od jebání tu jsou především moderátoři a ne každej, kdo má do prdele díru.
Na poslední tři dotazy, co tu byly, se podívej, kdo smysluplně odpověděl, kdo připomínkoval mimo mísu, sám nevěda, co má a jak to funguje, a kdo radil nesmysly, jako na 12t hausbót 10kg kotvu.
Kdybys nevěděl, je to dvakrát hausbót a ten napínák.
Tak bych mohl plynule pokračovat, ale je krásně, vyjedu si s lodí.
seemann
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 4

Příspěvekod seemann » sob bře 10, 2018 11:16 am

To jsi asi rýpnul do mne. Já radil, pokud nemá vrátek to co uzvedne 10-15kg. Tvoje rady o hausbótech na kotvě nemohu posoudit, protože nejsem hausbotář, ale tuto praxi jsem opravdu nikdy neviděl provozovat. Vždy jen najetí na břeh a zafixovat. Co se týče tvých dévéťáckých manýrů, mluví mi Linx z duše.
david
moderátor

Příspěvekod david » sob bře 10, 2018 12:36 pm

Jenže on se neptá na to co uzvedne, ani na fix kotvení do břehu, ale volně na kotvě a jak to udělat.
Na vojně jsem nebyl, tyhle manýry neznám. :hmm:
seemann
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod seemann » sob bře 10, 2018 2:50 pm

No vidíš Davide :) :) že to jde. Nemluvím o obsahu, ale o formě. Nějaká práce na tobě ještě bude, ale na pivo bych s tebou zašel. Linxi nevzdávej to.
geus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 40

Příspěvekod geus » sob bře 10, 2018 5:02 pm

Kdyby kazdy vzdy odpovedel kdyz to zna a neco o tom vi tak je to bez problemu. Spousta lidi da radu a nema.o tom sajn to je lepsi mlcet. A jeste klidne napise ze to nikdy nevidel a radi formou pokud omyl tak to by jeden pak vytek. Je to vseobecne
seemann
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod seemann » sob bře 10, 2018 5:29 pm

Já jsem psal, že jsem nikdy neviděl hausbot kotvit na volno. Jsem v klubu hausbotářů KVM u Petra Milera ve Sladovařské zátoce na Slapech jako jediný jachtař, David jistě ví vo co GO. Kdyby si pročítali toto fórum, řechtali by se jako koně. Pro zajímavost, Petr v 90tých letech podnikl plavbu s hausbótem do Hamburgu a zpět. Je to jediná parta, která vydržela Husákův zákaz hausbotů na vodě a Petr se soudil úspěšně se státem. Možná, že tazatel je taky z našeho klubu.
err_
bez hodnocení
Reputace: 177

Příspěvekod err_ » sob bře 10, 2018 6:26 pm

Tak až si roztrháte ty průkazky, tak to vlákno prosím smažte. Lynx dnes vypadal celkem spokojeně, takže už jej to možná přešlo a ostatní jsou zbytečné příspěvky patřící do Tlachárny.

Pořádnou bouřku na vás, ať se vám trochu stáhnou půlky a zase si chvilku vážíte i obyčejnýho bytí.
Pavel-Sulc
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 235
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pavel-Sulc » úte bře 13, 2018 8:46 am

Lynxi, souhlasím s Tebou. ADMIN by měl být PŘÍKLADEM ostatních svými znalostmi, zkušenostmi a slušným vyjadřováním.
Nevhodných komentářů za dobu co jsem sem psal, jsem dostal od admina hodně.
Seemann - pojišťovací společnosti, záchranné organizace, lodní kluby, výrobci kotev a závaží na bóje uvádějí DOPORUČENÍ typu a váhy pro chráněnou a nechráněnou oblast, typ dna a lodi.
Zprostředkovali jsme koupi čtyř lodí Českým yachtařům. Stálo nás to hodně času i peněz. Dva jsou skvělí přátelé a dva s námi nekomunikují.
Lynxi těšíme se v létě na setkání s Tebou, kontakt na nás máš. Mějte se tu fajn, ODPADLÍK
V neděli tu zkončila výstava lodí. Je to předzvěstí jara.
20180311_101815.jpg

20180311_135945.jpg
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » úte bře 13, 2018 2:05 pm

OT, ale musím..

Pavle nenavážej se do mě, či mého kolegy bryxe. Žádný nevhodný komentář ode mne (ani od něj) jsi nedostal, natož hodně...

A nebo se opět pleteš, ať už úmyslně, či nikoliv, a zaměňuješ admina(y) s někým jiným.

Přesně takhle vznikají drby založené na nepravdě, záměně.

Ostatní ponechávám raději bez komentáře.
Omen
vytrvalý návštěvník
Reputace: 160

Příspěvekod Omen » úte bře 13, 2018 3:03 pm

Myslím, že neúmyslně zaměnil admina s moderátorem ;)
david
moderátor

Příspěvekod david » úte bře 13, 2018 3:08 pm

Náramně jsem se pobavil. Až budu mít chvíli, ještě doplním.
Pavel-Sulc
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 235
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pavel-Sulc » úte bře 13, 2018 3:34 pm

Libore promiň ale Tebe jsem na mysli vůbec neměl. A kdo je Tvůj kolega bryx už vůbec nevím.
Vše se týká Davida a jeho komentářů. Kdo je admin nevím a teď jsem asi zjistil z komentáře omena, že David je moderátor. Omen díky za informaci.
Mějte se tu fajn
pan.fotograf
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 9

Příspěvekod pan.fotograf » úte bře 13, 2018 9:30 pm

Hele chlapi, méně pýchy a ega by to chtělo a více pokory. Co kdybyste mysleli na čtenáře ? Nevím kdo si co si a komu, ale nebudete mít lepší přes soukromé zprávy ?

Fakt nechápu, proč se musíte všichni shazovat, startovat, urážet, nerespektovat ?
olin
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 96

Příspěvekod olin » úte bře 13, 2018 9:39 pm

:(

Zpět na