suzuki 2.5 hp
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
suzuki 2.5 hp
Ahoj letos jsem poridil clun a motor suzuky 2.5 hp k motoru jsem dostal manual v anglictine a uz jsem vzdal hledani na internetu manualu v cestine prosim poradte kde ho sezenu dik michal 

- Viky_CZ
- zkušený harcovník
- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Re: suzuki 2.5 hp
Osobne si myslim, ze mozna vůbec neexistuje.
Když pominu, ze takovejhle motor bys mohl byt schopnej provozovat uspesne i bez manualu - to nemas komu rict, kdo by ti v nem nasel co potrebujes vedet?
Když pominu, ze takovejhle motor bys mohl byt schopnej provozovat uspesne i bez manualu - to nemas komu rict, kdo by ti v nem nasel co potrebujes vedet?
Ten motor bude jednoduší než Jawa Pionýr, kterému svého času rozuměl každý adolescent. Takže tam manuál nebude třeba.
-
- moderátor
- Reputace: 234
Nikdy jsem si nevšiml, že by Pincek byl čtyřtakt.
Tak to pardon, beru zpět...
- geus
- zkušený harcovník
- Reputace: 40
Jsou lidi kteri se v motoru vyznaji pak druzi ktery tak trochu a treti vubec tak ty vy nemeli sami ani sundavat kryt motoru. Ani s navodem.
- Ozzie
- zkušený harcovník
- Reputace: 42
K motoru máš anglickú užívateľskú príručku. Najdôležitejšie veci tam znázorňujú aj fotkami či inými obrázkami. Je tam napísaný aký olej do motora a že nesmieš ten motor utopiť. Neverím, že si taký jednoduchý, že k tomu potrebuješ preklad
Dnes sú dobré a rýchle web slovníky. Nebude Ti škodiť keď sa naučíš 15 slov po anglicky.
Servisný manuál to je už iné kafe, ale ten Ti nikto nedá.

Servisný manuál to je už iné kafe, ale ten Ti nikto nedá.