Všem pohodářům - něco o mně...

Pokec. Možnost prvního představení se na fóru.

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

D-yacht
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Všem pohodářům - něco o mně...

Příspěvekod D-yacht » pon srp 26, 2019 12:38 pm

Ahoj,
mám sice spoustu skvělých kamarádů a přátel, ale žádný z nich se kolem lodí nemotá a tak jsem v pozici začátečníka tak nějak sám ve své bublině, proto moc velké díky za tohle fórum.

Jsem raději v přírodě, než ve městě a když je to navíc u vody, nebo lépe na vodě, tak už mi ke spokojenosti nic moc nechybí.

Trvalo mi poměrně dlouho, než jsem se rozhoupal k pořízení alespoň nějakého plavidla, a tak jsem si pořídil dvě sezóny zpátky alespoň gumák s 5Hp, abych se ujistil, že moje nadšení je trvalé a po jedné sezoně můj zájem neopadne…
Nejenom, že neopadl, ale s každou další plavbou jen a jen sílí... :-)
Se synem jsme už prozkoumali celé Slapy, Orlík, Otavu, Dalešice, část Labe a další, ale když jsme letos vzali spacáky a pluli od Slapské přehrady do Budějovic a zpět, a bylo to naprosto skvělé, řekl jsem si, že je čas jít dál…

Za měsíc mám termín na SPS, tak, když to klapne, budu mít i doklad, ale to je jen teorie a ta ze mě jachtaře neudělá :-)

Jak jsem psal na začátku, kamarády kolem motorů ani plachet bohužel nemám a nemám se tedy od koho učit a tak uvítám jakoukoliv radu, nasměrování či reálnou zkušenost od Vás zkušených harcovníků..
Reálná zkušenost je nejvíc… Kdyby měl někdo někdy náladu a chuť předat pár zkušeností, rád třeba na oplátku podám pomocnou ruku při opravách, nebo údržbě lodě apod…taky zkušenost… nebo to může být prostě jen příjemné setkání…

Najdu-li mezi vámi nové přátele a kamarády, budu moc rád…

Díky moc a dobrý vítr všem.

Daniel
geronimo
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 201
Kontaktovat uživatele:

Re: Všem pohodářům - něco o mně...

Příspěvekod geronimo » pon zář 16, 2019 5:04 pm

Ahoj, je podivné až neslušné, že na tvůj první příspěvek nikdo nereagovat i když ho četlo přes 220 lidí... :? (já sám jsem ho našel až dnes...) asi jsi ho vložil v nevhodnou dobu a všichni byli zrovna na vodě... :D, takže tě dodatečně vítám na fóru. ;)
Pokud tě to neodradilo, jsou zde pravidelná setkání pro pražské a okolní v ČANY v ČYKu, tuším, že ve středu. Je tu i vlákno zde. Zkus napsat dotaz na nejbližší setkání a určitě se někdo ozve... :good:
err_
bez hodnocení
Reputace: 177

Příspěvekod err_ » pon zář 16, 2019 5:32 pm

Ahoj,
take mi to uteklo, byl jsem zrovna na lodi. Tak at tady najdes, co hledas a preji hodne stastnych mil pri realizaci toho tveho snu.
D-yacht
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Příspěvekod D-yacht » úte zář 17, 2019 2:55 pm

Díky, už jsem myslel, že to tu moc nefunguje a že když zrovna nejsem blondýna se čtyřkama, tak nic... :D Díky za odkaz určitě kouknu.. :good:
geronimo
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 201
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod geronimo » úte zář 17, 2019 4:59 pm

No jo, v sezóně je tu mrtvěji, ale počkej až zamrzne, to se tu rozvíjejí teorie, to budeš koukat... :good: :good:

Zpět na