ALFFA
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- vilma
- moderátor
- Reputace: 46
Je to moc smutná práva. Alffa byl můj kamarád.
Kdykoli to bylo v jeho moci, okamžitě pomohl, a nejen mně.
Coby přítel po telefonu mi opravil neopravitelné a nainstaloval nenainstalovatelné.
Dala jsem si v pátek na jeho počest panáka.
Stálo by za to obnovit nějakou tu alkoholickou středu a večer v osm si na něj připít.
Kdykoli to bylo v jeho moci, okamžitě pomohl, a nejen mně.
Coby přítel po telefonu mi opravil neopravitelné a nainstaloval nenainstalovatelné.
Dala jsem si v pátek na jeho počest panáka.
Stálo by za to obnovit nějakou tu alkoholickou středu a večer v osm si na něj připít.
-
Beda
- radioamatér

- Reputace: 12
- Kontaktovat uživatele:
Mluvil jsem s nim po telefonu asi pred 14 dny, rikal ze se vratil z nemocnice z vymeny baterky ve stimulatoru a ze ma nejake zazivaci potize a lecil si to drasticky sam. Potom uz byl telefon nedostupny.
Uz me neudela navrhy na radioamaterske diplomy........ Skoda ho. Uz nebude volat pri SKYPE hovoru na sveho psa Hombre...Udelal mu bydleni i na lodi.
Uz me neudela navrhy na radioamaterske diplomy........ Skoda ho. Uz nebude volat pri SKYPE hovoru na sveho psa Hombre...Udelal mu bydleni i na lodi.
- fishmaster
- aktívní jachtař

- Reputace: 0
Beda píše:Mluvil jsem s nim po telefonu asi pred 14 dny, rikal ze se vratil z nemocnice z vymeny baterky ve stimulatoru a ze ma nejake zazivaci potize a lecil si to drasticky sam. Potom uz byl telefon nedostupny.
To je divný.Chlápek co na mě vykouknul z Alffova baráku mi říkal,že to je asi měsíc,a že to bylo srdíčko..Předávám info jak jsem dostal.Přesný den neznám.
Nemohl jsem se mu dovolat asi měsíc.To byl vypnutý telefon.
- fishmaster
- aktívní jachtař

- Reputace: 0
Tak jsem narazil na Jardovu loď v inzerci
http://www.lode-bazar.cz/inzerce/%E2%96 ... na-prodej/
http://www.lode-bazar.cz/inzerce/%E2%96 ... na-prodej/Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host