Ahoj Vilmo, i já Ti přeju všechno nejlepší!
Potřesení ploutví také odkládám do Hodonína.
Petr
Přání
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
to designer: jestli mohu odpovím za Vilmu. Tato prezdivka teta Vilmy vznikla na podzim v roce 2008. Plavili jsme se v Řecku. Vilma byla tak jedinečná, že se o všechny starala. Když někdo něco potřeboval, tak Vilma to měla, od prášku na bolení hlavy, kynedrilu, přes papírové kapesníčky až po mikinu, kterou vytáhla v případě potřeby z batůžku na pevnině v případě zimy. Myslím, že to byl Lakomec, který řekl no prostě teta Vilma.
Vilmo i já se připojuji s přáním všeho nejlepšího k Tvému dnešnímu svátku.
Vilmo i já se připojuji s přáním všeho nejlepšího k Tvému dnešnímu svátku.
- vilma
- moderátor
- Reputace: 46
tak díky, gratulanti,
(dojedu do Hodonína s třípatrovým dortem, teda jestli nezapomenu
)
teisto : mládí jsem utopila v práci a obětování a teď, když už nemám naději dělat dekoraci u bazénu, mi nezbývá než pracovitost a obětavost
designer a kopca : musím to malinko poopravit, Báje, Báječná teta potažmo Teta mi říkali už skoro před čtvrtstoletím, v podstatě taky kvůli kapesníkům, zabouchnutým dveřím a tak podobně
. V Řecku už jsem si na toto téma jenom povzdychla, ale jak vidno, tak na nediskrétním hrobě. 
(dojedu do Hodonína s třípatrovým dortem, teda jestli nezapomenu

teisto : mládí jsem utopila v práci a obětování a teď, když už nemám naději dělat dekoraci u bazénu, mi nezbývá než pracovitost a obětavost

designer a kopca : musím to malinko poopravit, Báje, Báječná teta potažmo Teta mi říkali už skoro před čtvrtstoletím, v podstatě taky kvůli kapesníkům, zabouchnutým dveřím a tak podobně