Dotaz ohledně napínáků vantů
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
-
- nováček na fóru
- Reputace: 0
Dotaz ohledně napínáků vantů
Ahoj! Jmenuji se Zdeněk, kotvím na Lipně. Jsem jachtingové "pozdní povolání ", jako otec husákových dětí jsem byl dloho mimo možnost plachtit. Ale je to skvělé, párkrát jsem i kapitánoval v Řecku. Chtěl bych se zeptat jak se dá šikovně řešit ukotvení vantů k palubě tak, aby se při stavění stěžně nesekalo oko napínáku v trojúhelníkovém třmenu? Díky za pomoc!
Re: Dotaz
nastavit napínák vhodným šeklem
- Jarda885
- zkušený harcovník
- Reputace: 102
captain0369 vítej na fóru.
Doporučuji přečíst pravidla. Např.:
Pravidlo 2:
.......
S rozmyslem volte název nového tématu, neboť je nutné, aby v maximální možné míře vystihoval budoucí obsah soustředěných informací. Název tématu, v mezích vašeho záměru, volte spíše obecnější.
"Kdo pomůže", "mám otázku", "žádost o radu", jsou typické příklady naprosto nevhodných /bezobsažných/názvů témat. Pokud název tématu neodpovídá zamýšlenému obsahu, může být změněn zakladatelem , moderátory nebo administrátory.
Přeji hodně krásných chvil na vodě a také mezi lidmi, kteří si rádi o vodě, lodích povídají.
Pravidlo 2:
.......
S rozmyslem volte název nového tématu, neboť je nutné, aby v maximální možné míře vystihoval budoucí obsah soustředěných informací. Název tématu, v mezích vašeho záměru, volte spíše obecnější.
"Kdo pomůže", "mám otázku", "žádost o radu", jsou typické příklady naprosto nevhodných /bezobsažných/názvů témat. Pokud název tématu neodpovídá zamýšlenému obsahu, může být změněn zakladatelem , moderátory nebo administrátory.
Přeji hodně krásných chvil na vodě a také mezi lidmi, kteří si rádi o vodě, lodích povídají.
- geronimo
- zkušený harcovník
- Reputace: 201
- Kontaktovat uživatele:
Zdeňku, abych řekl pravdu, vůbec nechápu tvůj problém... zkus ho lépe popsat, nafotit nebo nakreslit...takto těžko radit..
a jak píše Jarda885.... představ si, že za půl roku bude někdo hledat odpověď na stejnou otázku...myslíš, že toto vlákno nazvané "Dotaz" a zařazené ve společenské rubrice najde ? Neber to jako výtku osobně, ale jako radu pro příště....

a jak píše Jarda885.... představ si, že za půl roku bude někdo hledat odpověď na stejnou otázku...myslíš, že toto vlákno nazvané "Dotaz" a zařazené ve společenské rubrice najde ? Neber to jako výtku osobně, ale jako radu pro příště....

- lynx
- zkušený harcovník
- Reputace: 418
Jarda885 píše:
Pravidlo 2:
.......
Protože v tomhle tématu nejdou udělovat body – asi proto, že dotaz je ve Společenské rubrice – touto cestou chci vyjádřit souhlas s Jardou. Takhle vágní název tématu je k ničemu. To by příště stačil otazník, ne?
A přitom stačilo napsat něco jako „Dotaz ohledně napínáků vantů“. Je to moc dlouhé?
P. S. Teď vidím, že Geronimo napsal jinými slovy totéž.
- vilma
- moderátor
- Reputace: 46
Re: Dotaz ohledně napínáků vantů
Už jsem to upravila. Společně to dáme ! 

-
- moderátor
- Reputace: 234
Snad. Místo opakovaného jebání by byla lepší dobrá rada.
- lynx
- zkušený harcovník
- Reputace: 418
Davide, to, co zmiňuješ, je s přibývajícím věkem stále vzácnější, tak si to užíváme. 

-
- moderátor
- Reputace: 234
Fajn. Další příspěvek o h o v n ě. Gratuluju.