jak je i na jiných fórech zvykem, tak se taktéž představím. Mé jméno je Michal Vaněk, je mi 24 let, pocházím z Hodonína, ale nyní žiji a pracuji v Praze. K vodě mě přivedl můj táta již v sedmi letech, kdy jsem chodil do vodáckého oddílu, kde jsme putovali jak po Moravě, tak po většině řek v Čr na dvojkách, pramicích, raftech či kajacích. Ať již s oddílem nebo s rodinou. Cca před osmi lety si otec splnil sen, udělal si kapitánský lístek pro mořeplavbu a samozřejmě nás bral na každoroční letní dovolené, přičemž tuto zálibu ihned vzbudil i v nás všech. Já osobně jsem se konečně po x letech taktéž dokopal a v květnu příštího roku si jedu udělat vlastní papíry, jak jinak než do Hr, pod vedením otce a začnu své vlastní plavby. Tak do té doby zde chci nabrat nějaké další teoretické zkušenosti, které jsem nenabral za roky "spolujezdce" a dopředu se trochu připravit na kurz.
Ten, kdo ho zná, tak možná tuší, kdo ne, tak zmiňovaný otec je Baharis a já jsem autorem jeho stránek. Ty zde nechci nijak propagovat, ale plánují velký redesign s doprogramováním nových funkcí a pomůcek (nekomerčních), takže pokud někdo dostane nějaký nápad, co by bylo užitečné jak pro jachtaře či nováčky, tak sem s nimi
Zatím tedy ahoj a dobrý vítr do plachet.
Michal

Však je to kousek dál napsané...