Ahoooj forum..

Pokec. Možnost prvního představení se na fóru.

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

fusakel
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Ahoooj forum..

Příspěvekod fusakel » pon črc 21, 2014 1:33 pm

Zdravim, vsetkych. Uz par rokov sa prehrabavam nespocetnymi informaciami na fore, a musim povedat, ze je to tu fakt fajn a clovek najde co potrebuje... sice po trosku dlhsom hladani, lebo, funkciu hladaj, som bohuzial doteraz jaksi moc dobre nepochopil, ale to mi vobec nevadi.

Som vlastnikom Slovenskeho vodcu maleho plavidla, chorvatskeho Bcka, Nemeckeho SRCcka a UBI... na jesen sa chystam na nenecke papiere SBF a SKS.

Plachtim uz 5 rokov pravidelne v Chorvatsku a s kolegom tu v nemecku.

Co mi tu na fore chyba, je nejaka sekcia napr. mariny a pristavy a kotviska, kde by v nazve temy bol nayov mariny, mesta, zatoky a tam popisane skusenosti jachtarov s kotvenim, vyvazovanim...

Napr. teraz zhanam informacie o stati v meste Novalia. Nikde som sa nedocital ci pri tom velkom mole je moznost vyviazania sa, ci je tam dost vody pre elanku 434.... vasde som nasiel len info o kotveni a bojkach...

Tak asi tolko

Pekny den prajem a ak niekto vas vie nieco viac o Novaliji, tak mi prosim napiste, dakujem :-)
Gemini
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod Gemini » čtv črc 24, 2014 10:18 am

Novalja je živé letovisko, v zátoce se dá kotvit asi na 4 metrech, ale bývá to tu dost obsazené. Je tu několik bojí pro hosty. Kotví tu rybářské kutry.
Jinak není třeba zakládat na toto téma nové vlákno. Stačí zakoupit Atlas 888 přístavů zátok a kotvišť, třeba v e-shopu tohoto fora.
fusakel
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod fusakel » pát črc 25, 2014 10:01 am

Mam aj 777cky mam aj 888ky... no napriklad zrovna o Novlaliji tam az toho tak moc napisane nie je.. napriklad to velke molo tam nie je vobec spomenute...

Dalej si myslim, ze osobne skusenosti ludi z roznymi pristavmi, marinami, by nebolo az tak odveci... ale to bol len navrh, ked som jediny co si to mysli, tak beriem spat ;)
Pavel63
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 44

Příspěvekod Pavel63 » pát črc 25, 2014 9:37 pm

Fusakel,

dovedeš si představit, jak by to muselo být obsáhlé, kdyby někdo měl popsat jen desetinu zátok a přístavů na chorvatském pobřeží? Jezdím tam 12 let a taky jsem si nejdřív myslel, že by to chtělo něco takového - ale pak jsem pochopil, že to je nezvládnutelné. Prostě těch přístavů a zátok je moc.

Pavel.

Zpět na