FAJN regatka portálu 2013
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Reputace: 8
- Kontaktovat uživatele:
komunikace
jen tip, stanovíte nějaký PMR kanál a volačky i na třeba UHF frekvenci kdy se třeba přijíždějící vozidla cestou i v marině najdou? vím zbytečné ale napsal jsem to sem první
hmm nebyl je to vedle
modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4253&start=25
VHF - 77
PMR - 8
nečtu nevím

hmm nebyl je to vedle
modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4253&start=25
VHF - 77
PMR - 8
nečtu nevím

Potvrzuji to co napsal (zajisté na základě čtení minulých ročníků) Prcekee. Platí po celý týden Regatky, pokud se z důvodu velkého provozu či rušení nedomluvíme jinak. Změna kanálu (hlavně se jedná o VHF) by byla oznámena i formou SMS na kontaktní telefony.
VHF - pouze během plavby - kanál 77
PMR - nonstop mimo spánku - kanál 8
Provoz staničky PMR u mě bude zahájen ihned po příjezdu do Kaštele a ohlášením se v éteru.
Tak se to opravdu blíží....
VHF - pouze během plavby - kanál 77
PMR - nonstop mimo spánku - kanál 8
Provoz staničky PMR u mě bude zahájen ihned po příjezdu do Kaštele a ohlášením se v éteru.
Tak se to opravdu blíží....

nastavení stanice VHF
Zdar chlapci je par dni do odjezdu takdoladuji detaily a pořebuji zda by byl někdo ochoten mi poslat dat soubor ktery je pro stanice baofeng, voxung a jiny tinťong abych to nemusel dopisovat a ukladat ručně, zaklad PMR mám ale pokud bych měl i ty ostatní s nastaveními ulehčilo bymi topráci kdo to ukládal í o čem mluvím, nedělám sii iluze že na místě na to bude čas a nálada, kabel nemám ale mám kolegu co by mi to tam nahrál Děkuji předem
prcekee@gmail.com
prcekee@gmail.com
-
- radioamatér
- Reputace: 12
- Kontaktovat uživatele:
Re: nastavení stanice VHF
prcekee píše:Zdar chlapci je par dni do odjezdu takdoladuji detaily a pořebuji zda by byl někdo ochoten mi poslat dat soubor ktery je pro stanice baofeng, voxung a jiny tinťong abych to nemusel dopisovat a ukladat ručně, zaklad PMR mám ale pokud bych měl i ty ostatní s nastaveními ulehčilo bymi topráci kdo to ukládal í o čem mluvím, nedělám sii iluze že na místě na to bude čas a nálada, kabel nemám ale mám kolegu co by mi to tam nahrál Děkuji předem
prcekee@gmail.com
Jestli ten kamarad sebou NB a kabel, neni problem. UV5R bude mit Libor OK4AMI z lodi c.1 a to stazeni ze stanice do NB je otazka tak 1/4 hodiny.
- Jelena
- návštěvník fóra
- Reputace: 2
Haloooo haloooo
tady
Jelena Jelena Jelena
Hlásím návrat ze záhrobí:-)
Prosííím o přihlášení ještě jedné lodě na Fanj regatku,
jde o Salona 40 ze Splitu Orvas (Václav, Radim, Petr, Luky.....)
Vlajku máme.....
Zatím sice nevím jméno lodi, ale nebojte, budeme vždy vepředu a jak se rozjedem tak budete mít možnost si přečíst kdo Vás předjel:-)
Jsem zvědav s kým si připijeme na Palagruže, no a že bychom oprášili geokešku:-))))))
Jen pro otrléééééé
S pozdravem
Jelena
tady
Jelena Jelena Jelena
Hlásím návrat ze záhrobí:-)
Prosííím o přihlášení ještě jedné lodě na Fanj regatku,
jde o Salona 40 ze Splitu Orvas (Václav, Radim, Petr, Luky.....)
Vlajku máme.....
Zatím sice nevím jméno lodi, ale nebojte, budeme vždy vepředu a jak se rozjedem tak budete mít možnost si přečíst kdo Vás předjel:-)
Jsem zvědav s kým si připijeme na Palagruže, no a že bychom oprášili geokešku:-))))))
Jen pro otrléééééé
S pozdravem
Jelena
Monterey píše:Caute vsetci.... za 3 dni vyplujem.... je niaky /predbezny/ plan plavby?
Na juh do teplucka? Ci na sever ?
ten predbezny plan je prave na sever ... nebo na jih

zalezi podle podminek, rozhodnuti az na miste, ale zatim to vypada na nic moc

jinak radeji na sever, na jih by to bylo zase to same ... navic na severu se muzeme potkat
s flotilou pohodove regaty, ty se budou snazit jet ze suko zase na jih