To vám vůbec nezávidím. Byl jsem na katoši mnohokrát a vím co to je plout proti vlnám. Bouchaly vám vlny do dna salonu? To bývá nepříjemné, člověk si myslí že se katoš rozskočí.
Já vím, po bitvě každý generál, ale toto si neodpustím. Jak můžeš říci, že jste měli rozdílnou předpověď od reality? Podívej se co jsem vám psal v pondělí o půl sedmé ráno!!! Aj s obrázkem. Nevím no, možná přeci jenom trochu více uvažovat o návratu.
Když pominu to co jsem vám psal já, je otázkou odkud jste brali informace. Já používám čtyři poskytovatele a většinou se tři z nich shodli, podle toho jsem se řídil a perfektně to sedělo. Jenom to Jugo v pátek předpovídali konec na poledne a ve čtvrtek to posunuli na druhou odpoledne a v Sukošanu skončilo přesně o půl třetí. Jako když vypneš kohoutek. Ale poslední cestu Zadarskim kanálem jsme motorovali. Nebyl čas na hrdinství.
Ti poskytovatelé: WindyTV, Weather Wunderground, Morecast a počasí v HR aplikaci nIS.
Naše plavba:

EDIT:
dakar píše:..plavba je neklidná nad hlavou to fouká ze tří stran 35 až45 v názazech do 50.
Ty jó, tak to bylo vo fous. Napsat že fouklo 60, byl by jsi pod palbou jestli jsi měl zkalibrovaný windmetr, jestli jsi to kontroloval anemometrem, kdo ti to může dokázat a že nakonec na Jadranu takový vítr ani nefouká.
Takto to je dobré, padesátka se tu ještě bere.