FAJN regata portálu JI - 2010
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- TomasJel
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
jídlo! hurááá :-)
za posádku lodi č. 22
- 2 x G/b (tj. 2krát větší menu)
- odjezd Kaštela
- název lodi "Sail for fun"
- 2 x G/b (tj. 2krát větší menu)
- odjezd Kaštela
- název lodi "Sail for fun"
Díky za zprávy zde i formou SMS.
Veškeré další informace o nás i našich přátelích nadále souhrnně aktualizuji pouze:
http://spreadsheets.google.com/ccc?key= ... tcmc&hl=en

Veškeré další informace o nás i našich přátelích nadále souhrnně aktualizuji pouze:
http://spreadsheets.google.com/ccc?key= ... tcmc&hl=en
Naposledy upravil(a) Anonym dne pon dub 19, 2010 11:48 am, celkem upraveno 1 x.
Doprava
Přátelé,
Ještě last minute nábídka dopravy na FR. Jede mikrobus (prakticky posádka lodi 7) na trase Praha-Brno-Vsetín-..., ve kterém jsou ještě k dispozici 2 až 3 místa. V přípdadě naplnění bude cena 2200,-. Nyní tedy zajímavé nejen pro Pražáky, ale i pro Moraváky a Valachy. Takže hlaste se.
Ještě last minute nábídka dopravy na FR. Jede mikrobus (prakticky posádka lodi 7) na trase Praha-Brno-Vsetín-..., ve kterém jsou ještě k dispozici 2 až 3 místa. V přípdadě naplnění bude cena 2200,-. Nyní tedy zajímavé nejen pro Pražáky, ale i pro Moraváky a Valachy. Takže hlaste se.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
115. výročí
Chtěl bych touto cestou ještě vyzdvihnout datum vyplutí....
Úryvek z knihy kpt.Slocuma:
"Konečně však nastal čas, kdy jsem mohl zvednout kotvu a vydat se opravdu na moře. Rozhodl jsem se totiž podniknout cestu kolem světa, a jelikož ráno 24.dubna 1895 vál příznivý vítr, zvedl jsem v poledne kotvu."
Tak že regatka vyplouvá v den 115- tého výročí.
Můžeme vyplout také na jeho počest a vzpomenout v tento den na něj.
Na toto výročí mě upozornil náš neregistrovyný čtenář a častý návštěvník Barbudo. Tímto mu děkuji.
Úryvek z knihy kpt.Slocuma:
"Konečně však nastal čas, kdy jsem mohl zvednout kotvu a vydat se opravdu na moře. Rozhodl jsem se totiž podniknout cestu kolem světa, a jelikož ráno 24.dubna 1895 vál příznivý vítr, zvedl jsem v poledne kotvu."
Tak že regatka vyplouvá v den 115- tého výročí.
Můžeme vyplout také na jeho počest a vzpomenout v tento den na něj.
Na toto výročí mě upozornil náš neregistrovyný čtenář a častý návštěvník Barbudo. Tímto mu děkuji.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
mirinkku zdá se to dobrý nápad, pro jistotu se zeptám, ale....
chceme naplout nějaké míle a něco vidět. Týden není tak dlouhá doba a připravit se o den plavby....se mi nezdá rozumné.
Podívej se na návrh tras, když počasí dovolí, plujeme až do pátku.
Připlout o den dříve...a druhý den kroužit na dosah maríny se mi nezdá to pravé ořechové....
A pokud se "večírek" vydaří, bude to jen půl den.....
Navíc někteří chtějí předat loď a jet v noci z pátka na sobotu, to už by z plavby moc neměli ...
V pátek se zpravidla vrací všechny lodě do maríny....ideální stav. V sobotu můžeš vyspat../ pospat. Jak je komu libo a po předání vyrazit na cestu.
V tomto světle vidím pátek ideální a i za cenu, že flotila ze Šibeniku bude potřebovat odvoz / převoz.
Co tak se zkusit zeptat při check-inu na možnost doplout v sobotu (je to jedna firma) ...a zůstali byste v pátek v Kaštele...?
chceme naplout nějaké míle a něco vidět. Týden není tak dlouhá doba a připravit se o den plavby....se mi nezdá rozumné.
Podívej se na návrh tras, když počasí dovolí, plujeme až do pátku.
Připlout o den dříve...a druhý den kroužit na dosah maríny se mi nezdá to pravé ořechové....

A pokud se "večírek" vydaří, bude to jen půl den.....
Navíc někteří chtějí předat loď a jet v noci z pátka na sobotu, to už by z plavby moc neměli ...
V pátek se zpravidla vrací všechny lodě do maríny....ideální stav. V sobotu můžeš vyspat../ pospat. Jak je komu libo a po předání vyrazit na cestu.
V tomto světle vidím pátek ideální a i za cenu, že flotila ze Šibeniku bude potřebovat odvoz / převoz.
Co tak se zkusit zeptat při check-inu na možnost doplout v sobotu (je to jedna firma) ...a zůstali byste v pátek v Kaštele...?

- mirinekk
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
Libor píše:mirinkku zdá se to dobrý nápad, pro jistotu se zeptám, ale....
U nás v tom by v tom problém nebyl. Loď mám i na další týden, takže kdy se vrátím, je celkem jedno.

Ale myslel jsem i na zbývajících pět lodí.