Výstava Boat Brno 2007 - popis , názory apod.

"Jachtaři sobě"
Vše kolem výstav lodí a lodní techniky. Tuzemské, zahraniční i zámořské. Hodnocení, recenze, doporučení, zkušenosti atd.

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

Milos
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 6

vďaka za volňásky

Příspěvekod Milos » pon lis 12, 2007 11:28 pm

Pripájam sa taktiež s vďakou Baharisovi za volňásky, bol som na výstave prvý raz, takže nemôžem porovnávať. Prešli sme to celé za cca 4 hod a bohužiaľ, rodinke sa už nechcelo čakať pár hodín na stretnutie ... :(
Takže, možno nabudúce alebo niekde na/pri vode.
Baharis, tiež máš u mňa zopár panákov alebo nejaké dobré vínko. :)
Frantisek
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Frantisek » úte lis 13, 2007 7:21 am

Baharis, taktiež ďakujem za lístky. ;-) K samotnej výstave, mne sa zdala oproti minulému roku chudobnejšia, ale nejaké tie informácie ohladne materiálov som načerpal, v športových pavilónoch som sa tiež nenudil, zaujali ma Hobby kajaky a veslárske trémažery, škoda, že sa ani tento rok neukázali okruhovky, ale zatracovať sa tá výstava zatiaľ nedá.
kojot
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod kojot » úte lis 13, 2007 8:22 am

Taky musím poděkovat Baharisovi za vstupenku ,ještě jednou moc dík! K samotné výstavě bych řekl asi tolik,že mě ani nenadchla(na můj vkus mizivé procento plachetnic :cry: )ani nejak nezklamala (člověk tam přece jen nasbírá nějaké informace které ho zajímají :lol: )
Bohužel málo co s výbavy na loď se tam dalo koupit,(kování jenom na objednávku :shock:), nejvíc mě dorazili ty Poláci,měli tam docela dobrý výběr stěžnů,asi 10 profilů na ukázku,a na dotaz orientační ceny mi řekli,že stěžně samotné (holé) nedodávají, pouze kompletně nastrojené ,samozřejmě za pořádný ranec.Tak ať si je nacpou do..... ,však víte kam ....:prdel: !
Anik
nováček na fóru
nováček na fóru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Anik » úte lis 13, 2007 7:16 pm

Je pravda, že letos to bylo pravdu hodně slabé :( . Je to můj 3 Boat a řekla bych, že teď tam neměli co dát, tak to nějak vycpali :x . Bylo tam i málo lodí, jako plachetnic, motorák u mě není loď ;) . Jediná loď, která se mi líbila byla ta historická dřevěná, teď nevím jak se jmenovala, a Solina, ta stříbrnošedá :good: . No a samozřejmě nejlepší bylo to setkání :good: po Boatu v tom suprovním hotelu. To je odě mě tak vše. Mějte se námořnicky!
Ferdinand
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Práha.

Příspěvekod Ferdinand » úte lis 13, 2007 8:09 pm

Já se teda nechcu Brna nějak moc zastávat , ale nezlobte se na mně, letos na jaře jsem už do Prahy nejel proto, protože vloni tam byla vystavená JEDNA jediná plachetnice. A to bylo už i na mně moc silný kafé. Myslím, že letos v Brně to tak zlé na plachetnice nebylo. Ale každýmu se líbí něco jiného. To jenom jako reakce na vás nespokojence. A nekamenujte mně, já jenom, že zas tak špatný to nebylo. Když nepočítám co bylo venku před Zetkem tak uvnitř: polská Skippy, Avarská Costa, skopčácká Bavaria, frantíci s Beneteau, nádherná Svea, já nevím co ještě, spousta charterovek, jachtařského oblečení a literatury. U karavanistů se dá taky kopírovat spousta věcí do lodě. Nevím, podle mého bylo na co se dívat a z čeho vybírat. Jsou i mnohem horší výstavy.
Richard
věčný začátečník
věčný začátečník
Reputace: 82

Příspěvekod Richard » úte lis 13, 2007 8:14 pm

Hledal jsem nápady, vychytávky, užitečné maličkosti a technické novinky. A zaujala mne jen krása a poctivé řemeslo u jachty Svea. Výstava bohužel odpovídá velikosti a důležitosti našemu trhu v tomto segmentu zboží. Navštívil jsem Tuln i Duseldorf - nedá se srovnávat (zejména Duseldorf).
Naposledy upravil(a) Richard dne stř lis 14, 2007 11:37 am, celkem upraveno 1 x.
1thais
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod 1thais » stř lis 14, 2007 11:36 am

libor.janko
musím taky jako Vilma použít tento tém. abych velmi poděkovala liborovi.j za lístek.Bylo blbé počásko a tak jsem neměla čas ani s ním pohovořit. Na výstavu jezdím hlavně kvůli otci a ten si tam vždy něco najde.Takže takový výlet do brna a zpět cca 320km:o)Nehodnotím,od toho jsou zde jiní. :oops:
ficcus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ficcus » stř lis 14, 2007 11:51 am

kojot píše:Taky musím poděkovat Baharisovi za vstupenku ,ještě jednou moc dík! K samotné výstavě bych řekl asi tolik,že mě ani nenadchla(na můj vkus mizivé procento plachetnic :cry: )ani nejak nezklamala (člověk tam přece jen nasbírá nějaké informace které ho zajímají :lol: )
Bohužel málo co s výbavy na loď se tam dalo koupit,(kování jenom na objednávku :shock:), nejvíc mě dorazili ty Poláci,měli tam docela dobrý výběr stěžnů,asi 10 profilů na ukázku,a na dotaz orientační ceny mi řekli,že stěžně samotné (holé) nedodávají, pouze kompletně nastrojené ,samozřejmě za pořádný ranec.Tak ať si je nacpou do..... ,však víte kam ....:prdel: !

Kojote, nemáš prosím nějaký kontakt na ty poláky? Nebo někdo z ostatních zde se vyskytujících?

Pro info (a Libora:): Ta hliníková rozkládací pramice v délce 3,35m byla za 55000,- :shock:
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 153

Příspěvekod Denis » stř lis 14, 2007 5:46 pm

13paja
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod 13paja » stř lis 14, 2007 8:22 pm

:) Tak příští týden ve Vídni - AHOJ :)
Frantisek
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Frantisek » stř lis 14, 2007 10:33 pm

Pozajtra zacina Boatshow v Lodži v Polsku, oplati sa ist pozriet?
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 153

Příspěvekod Denis » stř lis 14, 2007 10:41 pm

Vraj je to výstava velká ako Brno, ale je to Polská záležitosť, sú tam vraj všetci polský výrobcovia. Oplatí sa tomu kto kupuje loď, alebo stavia.

Zpět na