Dostal jsem na posledni chvili takovy sileny napad zajet do Dusseldorfu.
Plan:
1. Odjezd v patek 18.01.2008 nekdy po 18:00 (meze se nekladou) z Brna.
2. Prijezd do Dusseldorfu nekdy v sobotu rano. Cely den je venovan vystave.
3. V sobotu vecer odjezd do Brna. Anebo po domluve prespani, dale v nedeli prohlidka vystavy a odjezd do Brna.
Doprava a pripadne ubytovani:
a. doprava je bilym asi Renoultem - dodavka, nebo co toje. Lze vmestnat 5 lidi. Dve mista jsou obsazena. V pripade zajmu mista budou obsazovany v poradi prihlaseni. Ubytovani a odpocinek po ceste lze provadet primo v aute. Je tam misto na spani ve spacacich.
b. pripadne je mozne se bytovat v hotelu. "Vyprava" ubytovani nezajistuje.
Penize:
I. Naklady na palivo jsou asi ve vysi 5500Kc za auto. Plus dalnicni poplatky, ktere zatim nemam cas zkoumat. Proste budou nejake.
II. Jido, pripadne ubytovani dle libosti (v aute je ubytovani zdarma
)
III. Vstupenka - EUR14,-.
Odkaz na vystavu:
http://www.boot.de/cipp/md_boot/custom/ ... ,g_u_e_s_t
----------------------
Poznamka. Napad je sileny. Lakaji mne na tom dve veci - prave ta rychlost a vystava. Laka mne divokost. Pripadny zajemce se zucastnuje na vlastni nebezpeci
Lze psat na forum. Muj mail je roman.verba@post.cz.
Mejte se hezky, pratele.

Nejlevnější ubytování je v Etapu ( 

) a protože odjíždím dle časových možností vždycky na poslední chvíli, hledám ubytování až na místě. Nejhorší alternativa, pokud si dobře pamatuji, bylo cca 90 minut hledání a cca 130 EUR za dvoulůžák se snídaní. Je ale pravda, že v H je to jednodušší, protože je tam velká koncentrace hotelů v blízkém okolí hlavního nádraží, v D jsou trochu víc rozházené...
). Naftu pocitam cca 5200 Kc deleno ctyrma. Spat se tam ve spacaku neda - maximalne na zkrcence, na curani stavim